free download 78 travel guides written by experts

Castigatorul excursiei la Moscova oferite de Grand Cinema & More s-a nascut in Rusia

În perioada 6 octombrie – 14 decembrie, Grand Cinema & More a organizat un concurs cu un premiu irezistibil pentru toți iubitorii de balet: două bilete la spectacolul „Lacul Lebedelor” la Teatrul Bolshoi și două zile în impresionanta capitală a Rusiei.

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorți din peste 230 de participanți este Budnic Igor și are oportunitatea de a trăi pe 25 ianuarie atmosfera unică a spectacolului „Lacul Lebedelor” de pe maiestuoasa scenă a teatrului.

„Premiul pe care l-am câștigat este cea mai frumoasă surpriză a acestui an! Pentru mine, bucuria este de două ori mai specială: voi putea vedea un spectacol de balet la legendarul Teatru Bolshoi și voi vizita capitala Rusiei”, a declarat caștigatorul concursului, Budnic Igor.

„Lacul Lebedelor” este una dintre reprezentațiile de marcă ale celebrului teatru din Moscova, care a avut premiera în anul 1877. Interpretarea semnată de Bolshoi este considerată un adevărat reper în lumea baletului. Coregrafia piesei a fost creată de marele maestru Yuri Grigorovich, directorul artistic și coregraful principal al Teatrului Bolshoi.

Reprezentația va fi transmisă în direct pe 25 ianuarie 2015, de la ora 16:45, în exclusivitate în București la Grand Cinema & More.

Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

Bucuresti, 22.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *