free download 78 travel guides written by experts

Siemens CEE Press Award 2016 – un jurnalist român, unul dintre cei trei câștigători din Europa Centrală și de Est

· După trei luni, 10 țări participante și 147 de articole înscrise, juriul a selectat cele mai bune trei materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est.
· Trei jurnaliști din România, Slovenia și Austria au obținut distincția pentru cele mai bune materiale jurnalistice din Europa Centrală și de Est.
· Oraan Mărculescu, Știință și Tehnică, este unul din câștigătorii regionali.

Prima ediție a Siemens CEE Press Award, cea mai amplă competiție jurnalistică regională – la care au participat 10 țări, s-a încheiat printr-o ceremonie de premiere susținută la Siemens City în Viena. Din totalul de 147 de materiale înscrise, juriul a desemnat cele mai bune trei expuneri jurnalistice din regiune.

Câștigătorii Siemens CEE Press Award 2016 sunt: Ulrike Moser-Wegscheider, premiată pentru un articol publicat în Business Magazine Trend, Austria; Oraan Mărculescu, premiat pentru un articol publicat în revista Știință și Tehnică, România și Nataša Koražija, premiată pentru un articol publicat în Časnik Finance, Slovenia.


Câștigătorii au fost desemnați după un proces de jurizare, realizat de membrii juriului din fiecare țară participantă.

Competiția Siemens CEE Press Award 2016 a fost organizată în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, România, Serbia,  Slovacia, Slovenia și Ungaria, iar tema concursului a fost “Infrastructură Inteligentă”.

“Acum, la încheierea competiției, putem spune cu mândrie că Siemens CEE Press Award și-a îndeplinit obiectivele. Răspunsul reprezentanților media a fost extraordinar și, mai mult, am reușit să creăm sinergii regionale în tratarea subiectelor inevitabile în viața modernă și în evoluția noastră viitoare. Ca un lider în tehnologie, Siemens este dedicat oricărei inițiative ce poate ajuta la crearea unui viitor sustenabil. Prin această competiție, dorim să recunoaștem rolul media în acest domeniu. În numele Siemens, dorim să felicităm câștigătorii și să mulțumim tuturor participanților pentru contribuția lor”, a declarat Katharina Swoboda, Head of Corporate Communications în Austria și CEE.

Câștigătorii regionali vor fi premiați cu o călătorie de trei zile la Londra, unde vor avea ocazia să viziteze Crystal, cea mai mare expoziție din lume dedicată orașelor viitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *