free download 78 travel guides written by experts

Câștigătorii Romanian EFFIE Awards 2016 vor fi anunțați pe 22 septembrie

Gala de premiere Romanian EFFIE Awards va avea loc pe 22 septembrie, începând cu orele 19.30, la Muzeul Național de Artă al României, Sala Auditorium. Gazda evenimentului va fi Andreea Esca.

În urma primei runde de jurizare, 49 de campanii au rămas în competiție. Acestea sunt semnate de: CAP, Cohn and Jansen JWT, FCB Bucharest, GMP Advertising, Graffiti BBDO, Heist Industries, Jazz, Kubis Interactive, Leo Burnett România, Propaganda, McCann World Group România, Ogilvy & Mather, Orange România, Publicis România, Rusu+Borțun Brand Growers, Tempo Advertising, UM România și Webstyler.

Lucrările finaliste vor fi evaluate de juriul prezidat de Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR. Cariera sa a început în 1991, când a ocupat poziția de consul la Consulatul Poloniei în Los Angeles și Montreal. Au urmat ulterior funcții precum General Manager în cadrul Polonia Cup – organizatorul Campionatului polonez de motociclete și importator Ducati, board member al companiei ZKDP – ABC Poland, unul dintre leaderii din sectorul de IT din Polonia sau board member în cadrul The European Association of Communications Agencies –EACA. Tyszkiewicz av fi prezent în seara galei alături de ceilalți membri din juriu, reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România,.

Gala de premiere va include si cel de-al patrulea EFFIE Talk. Acesta va fi susținut de Sergiu Neguț, consultant și Board adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Neguț are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas, iar până în 2011 a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări greenfield și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții.

Biletele la gala de premiere costă 200 de lei plus TVA. La fiecare cinci bilete cumpărate, unul este gratuit. Acestea se pot achiziționa direct de la organizatori, printr-un e-mail trimis la adresa teodora.calin@institute.ro. 

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul competiției: www.effie.ro și pe pagina de Facebook Effie România.

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.
Lista câștigătorilor Romanian EFFIE Awards 2014 este disponibilă pe www.effie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *