free download 78 travel guides written by experts

Asociația Help Autism a desemnat câștigatorii premiilor “Trofeul Generozităţii” 2016

Într-o atmosfera caldă, la Hotelul JW Marriott din București, în compania a peste 170 de invitaţi, Asociaţia Help Autism a premiat luni, pentru al patrulea an la rând, cei mai implicaţi oameni şi cele mai implicate companii în susţinerea activităţii asociaţiei, în anul care se încheie.

Şi în anul 2016, comunitatea de sprijin creată în jurul asociaţiei a crescut, zeci de parteneri, sponsori şi voluntari îmbrăţişând misiunea Help Autism de a schimba poveştile cât mai multor copii care se luptă cu tulburarea de spectru autist. Companiile Heinrig Impex, Fan Courier, Kaufland România, Autonom, Societatea Energetică Electrica SA, EBS Societe Generale, ParentingADS dar şi Asociaţia pentru Muzică Artă şi Cultură, voluntarul Filip Ghiorghi şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, au fost cei care au primit, la această ediţie, cele 10 simboluri ale recunoştinţei. 

Cel mai aşteptat moment al serii a fost şi de această dată Tombola “Trofeul Generozităţii”, în cadrul căreia, conform tradiţiei, designeri şi branduri renumite, au oferit premii de excepţie participanţilor. Max Mara, Cristian Samfira, SINE by SEILA, Adina Buzatu, Mobexpert, Adore Cakes, Magical Spirit, MEXTON, Niran Co.Products, Bianca Brighilă, Shakti Spa, Thai Bodywork, Gurkha Cigars, Anastasia Beverly Hills, Eye Conexiuni, Diva Beauty Studio și Lamonza, au asigurat bucuria câştigătorilor. Creaţiile Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Clara Rotescu şi ceasul smart Vector, au fost produsele oferite în cadrul licitaţiei live, vânzarea acestora însumând peste 2000 euro direcţionaţi către programele de terapie gratuită ale asociaţiei.
 
Cu ocazia evenimentului, Asociația Help Autism, a lansat și noua identitate vizuală a brand-ului. Dupa 6 ani de activitate și peste 400 de copii susținuți în programe de recuperare, Help Autism va fi prezentat publicului cu o identitate nouă, optimistă, inspirată chiar de susținerea pe care au regăsit-o în comunitate și de succesele înregistrate în recuperarea și integrarea copiilor, după cum declară reprezentanții asociației.

Amfitrionul acestei ediţii Trofeul Generozităţii a fost prezentatoarea de radio şi televiziune, Liana Stanciu, o personalitate obişnuită a acţiunilor de caritate, care a răspuns cu bucurie apelului la implicare pentru sprijinirea copiilor cu autism şi a asigurat atmosfera, pe tot parcursul serii. 

„Iată că după mai bine de 6 ani de poveste Help Autism familia noastră a ajuns să numere sute de copii iar recuperarea lor să fie susţinută de o întreagă comunitate creată în jurul Asociaţiei. O comunitate formată din oameni cu suflet frumos ce au înţeles că doar prin implicare putem oferi o şansă la o viaţă normală, pentru copiii cu autism. În România sunt peste 30 000 de copii diagnosticaţi cu tulburare de spectru autist, nu-i putem ajuta pe toţi dar fiecare poate ajuta pe cineva iar împreună putem produce cu adevărat o schimbare, acesta este crezul nostru.  Drumul către normalitate al copiilor cu autism poate continua doar cu sprijinul fiecăruia dintre noi iar faptul că ne regăsim, astăzi, la cea de-a patra ediţie Trofeul Generozităţii, îmi da speranţa că vom reuşi să fim alturi de alte sute de familii şi de aici încolo.” a declarat Daniela Bololoi, preşedintele asociaţiei Help Autism.

Seara a fost completată de două recitaluri de excepţie. Monica Anghel şi Feli, au cântat din inimă pentru copiii cu autism oferind invitaţilor măsuravocilor lor desăvârşite, dar şi a faptului că talentul imens vine cu un suflet pe măsură. Evenimentul s-a bucurat, şi la această ediţie, de susţinerea unui număr mare de personalități publice, Seila Gurdan, Cristian şi Ştefana Samfira, Monica Vlad, Diana Dumitrescu, Galyna, Ana Maria Prodan, dar şi Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu din partea fundaţiei Ovidiu Ro. , numărându-se printre invitaţii prezenţi. 

Organizarea evenimentului de anul acesta a fost posibilă cu susţinerea partenerilor Help Autism: JW Marriott BDG Import, şi Marbo Trade.

Asociația Help Autism, organizatorul evenimentului, se implică activ de peste 6 ani în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Considerată vârf de lance în acțiunile de schimbare a statutului autismului în România, pe lângă servicii de terapie oferite în cadrul celor 5 centre, 6 parteneriate public-private, constituite în parteneriat cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița, și la domiciliu, Asociația Help Autism – www.helpautism.ro defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știință care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Lista premianţilor Trofeul Generozităţii 2016:
Sponsorul Anului – Heinrig Impex
Cel mai implicat sponsor în evenimente- Fan Courier
Cel mai implicat partener strategic în susținearea unei cauze- Societatea Energetică Electrica SA
Cea mai implicată companie în voluntariat – AUTONOM
Fundraiser-ul voluntar al anului-Filip Ghiorghi
Cel mai recent partener alăturat cauzei – EBS Societe Generale
Cel mai fidel partener – Kaufland România
Cea mai implicată instituţie publică – DGASPC sector 4
Cel mai implicat partener media –  ParentingADS
Cel mai implicat ONG în activitatea Help Autism –  Asociaţia pentru Muzică Artă şi Cultură

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *