Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

CASTIGATORII PANTENE BEAUTY AWARDS

AU STRALUCIT PE SCENA TEATRULUI NATIONAL!

Stralucire, eleganta, emotii, ritmuri frenetice, lumini si multe, multe vedete au fost protagonistii celei de-a V-a editii ale Galei Pantene Beauty Awards, Premiile Industriei de Frumusete, care in fiecare an celebrează spiritul frumosului, aducând recunoaştere profesionistilor din acest domeniu.

Desfasurata sub leit-motivul „Straluceste in lumina Pantene”, Gala a beneficiat de prezenta stralucitoare a Mihaelei Radulescu, in calitate de gazda, imbracata intr-o senzuala tinuta semnata Ingrid Vlasov, iar vocea inconfundabilului Horia Brenciu, alaturi de orchestra sa, a sustinut din punct de vedere muzical evenimentul. Invitatele speciale ale serii au fost Maria Ilieva din Bulgaria si Ana Stanic din Serbia. La randul lor castigatoare ale Premiilor Pantene Beauty Awards, pentru Stil de Coafura sau Stil Feminin de Vedeta, precum si ambasadoare in aceste tari ale marcii Pantene Pro-V, Maria Ilieva si Ana Stanic au adus un plus de frumusete serii de Gala.

Publicul a avut ocazia sa vada colectia de debut a tanarului designer Denis Predescu, câştigătorul de anul trecut al concursului „Tineri Designeri”, initiat de Doina Levintza si Ovidiu Buta in cadrul emisiunii TV „Levintza prezinta”. Coregrafia intregului eventiment, un demers artistic fascinant care a punctat spectacolul de la inceput la sfarsit, s-a ridicat la cele mai inalte standarde datorita talentului grupului de dansatori „Free Dance”.

Oscarurile frumusetii din Romania au fost disputate de nu mai putin de 37 de nominalizati, insa doar treispezece dintre acestia au primit aceasta inalta distinctie.

Iar castigatorii sunt:

Leslie Hawke – Premiul Frumuseţea Spiritului – pentru spiritul frumos, caracterizat prin compasiune, implicare, generozitate, al unei personalităţi care a ales să îşi valorifice popularitatea în sprijinul semenilor.

Romanian Fashion Week – Premiul pentru Excelenţă în Reinventarea domeniului frumuseţii – pentru cea mai inovativă contribuţie la dezvoltarea şi avansarea domeniului de frumuseţe din România

Irina Marinescu – Premiul  Stil în Devenire – pentru cea mai stilată nouă intrare în lumea celebrităţilor, respectiv stilul elegant, bine definit şi proaspăt al unei celebrităţi în devenire, feminină sau masculină.
Monica Bârlădeanu – Premiul Stil de Coafură – pentru stilul personal, distinctiv şi elegant al coafurii.

Venera Arapu – Premiul Stil Feminin de Vedetă – pentru celebritatea feminină cu cel mai bine definit şi mai elegant stil.

Răzvan Lucescu – Premiul Stil Masculin de Vedetă – pentru celebritatea masculină cu cel mai bine definit şi elegant stil.

Amalia & Ilie Năstase – Premiul Stil în Cuplu – pentru cuplul cu cea mai elegantă prezenţă publică.
Elena Băguci – Modelul Feminin al Anului 2005 – pentru profesionalismul în diverse ipostaze ale modei / frumuseţii în anul trecut.

Daniel Ciobanu – Modelul Masculin al Anului 2005 – pentru profesionalismul în diverse ipostaze ale modei / frumuseţii în anul trecut.
Cristina Trohani – Premiul pentru Excelenţă în Coafură –stilistul cu cea mai creativă muncă şi de impact în domeniul coafurii.

Ana Maria Gorgoneţu – Premiul pentru Excelenţă în Machiaj –artistul în machiaj cu cea mai creativă muncă şi de impact în domeniu.
Adriana Tudorache – Premiul pentru Excelenţă în Stilism Vestimentar –stilistul care a adus o contribuţie majoră la promovarea industriei de modă şi definirea gusturilor marelui public.
Gabi Hiriţ – Premiul pentru Excelenţă în Fotografie – fotograful de modă / frumuseţe care a reflectat cel mai bine lumea modei şi a frumuseţii din România.

Lor li s-a adaugat tinarele designere Alina Raba si Andreea Musat, care au fost remarcate in cadrul concursului Tineri Designeri, dintr-un numar de peste 200 de aspiranti la acest titlu. Cea mai stilata aparitie de pe covorul rosu nu a fost trecuta cu vederea de organizatori, Catalin Botezatu, avand surpriza de a fi invitata pe scena de Mihaela Radulescu pentru a-si ridica premiul pentru „Cea mai stralucitoare prezenta a serii”.
 

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *