free download 78 travel guides written by experts

Castigatorii Concursului National de Scenarii organizat de HBO Romania in parteneriat cu TIFF

– Ediţia 2012 –

Juriile Concursului Naţional de Scenarii organizat de HBO România în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania au desemnat câştigătorii celei de-a douăsprezecea ediţii.

Şi în acest an, cei 9 finalişti ai Concursului Naţional de Scenarii au beneficiat de Premiul HBO – 3 zile la TIFF. În cadrul Galei Festivalului Internaţional de Film Transilvania au fost decernate premiile Concursului Naţional de Scenarii de către Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România. 

Câştigătorii Concursului Naţional de Scenarii iniţiat de HBO România şi organizat în parteneriat cu TIFF sunt următorii:

Pentru categoria scenariu de lung metraj:
· Cristina Bîlea, cu scenariul Vara s-a sfârşit

Pentru categoria scenariu de scurt metraj:
· Adina Militaru, cu scenariul Dus întors: 3 minute

Pentru categoria scenariu de documentar:
· Adina Popescu şi Iulian Manuel Ghervas pentru scenariul 10 perfect

Premiile oferite de către HBO România câştigătorilor Concursului Naţional de Scenarii sunt următoarele:

· Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj este în valoare de 3000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

· Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj este în valoare de 1500 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

· Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar este în valoare de 2000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărtit în mod egal între aceştia.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *