bucharest tech week 2021

CASTIGATORII CELEI DE A V-A EDITII A PANTENE Beauty Awards!

Rezultatul final va fi facut public in cadrul Galei Pantene Beauty Awards

Astazi a avut loc intalnirea juriului Pantene Beauty Awards pentru a desemna castigatorii celei de a V-a editii a Premiilor industriei de Frumusete din Romania. Cei 37 de nominalizati la cele 13 premii din cadrul Galei mai au acum doar o saptamana pana vor afla daca au intrunit cea mai mare parte din voturile juriului, obtinand astfel unul dintre Oscarurile Frumusetii.

Procesul de votare este secret, fiecare din cei 17 membri ai juriului inmanand fisa de votare direct organizatorilor. Juriul este format din specialişti, din care fac parte 7 designeri consacraţi, 5 câştigători ai ediţiilor anterioare şi 5 reprezentanţi ai organizatorilor. Publicul are si el un vot în jurizarea finală a categoriilor speciale. Acesta a fost consultat, ca de fiecare dată, de către Pantene Pro-V pentru a-şi desemna favoriţii pentru câştigătorii categoriilor speciale, prin intermediul revistelor cu audienţă feminină şi a unei pagini internet dedicate.

La finalizarea procesului de votare, organizatorii vor face o centralizare a voturilor. Rezultatul votarii va fi facut public in cadrul Galei Pantene Beauty Awards, care va avea loc marti, 23 mai, la Teatrul National Bucuresti. Printre invitatii care vor straluci in lumina Pantene, alaturi de nominalizati, va fi un numar mare de vedete de televiziune, teatru, moda, muzica, presa, profesionisti din industria frumusetii precum si din domeniul publicitatii.

Organizatorii isi propun sa surprinda audienta printr-un spectacol memorabil, ale carui ingrediente speciale constau in frumusete si stralucire. De aceea, momentele de acordare a premiilor vor fi intercalate cu momente de show exploziv, care va tine publicul cu sufletul la gura. Invitatele speciale ale serii de gala sunt doua artiste straine, Maria Ilieva si Ana Stanic, care se bucura de cea mai mare popularitate in tarile pe care le reprezinta, Bulgaria si respectiv Serbia & Muntenegru. Acestea sunt, la randul lor, castigatoare ale Premiilor Pantene Beauty Awards, pentru Stil de Coafura sau Stil Feminin de Vedeta, precum si ambasadoare in aceste tari ale marcii Pantene Pro-V. Impreuna cu Mihaela Radulescu, care va fi prezentatoarea acestei editii a Galei, pe scena Teatrului National vor straluci trei personalitati de marca, a caror prezenta scenica a incantat audienta de fiecare data.

Alaturi de cele trei vedete, organizatorii au pregatit o serie de alte surprize care vor tine audienta cu sufletul la gura. Insa, ceea ce atat nominalizatii cat si publicul larg asteapta cu cea mai mare nerabdare sunt, de fapt, numele castigatorilor Premiilor Pantene Beauty Awards din 2006!

Bucuresti, 17.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *