free download 78 travel guides written by experts

Castigatorii Cannes Predictions 2005

Leo  Burnett  a desemnat castigatorii Cannes Predictions 2005 in Romania

Anul acesta evenimentul Cannes Predictions organizat de Leo Burnett s-a desfasurat pe 2 planuri.Un eveniment dedicat pietei, adresat comunitatilor de marketing, agentiilor de publicitate si presei de specialitate, organizat impreuna cu BMG in cadrul Strategic 2005 si un eveniment intern Leo Burnett dedicat propriilor angajati.

Evenimentul Cannes Predictions se desfasoara anual, cu cateva zile inainte de inceperea festivalului Cannes Lions, in reteaua Leo Burnett din intreaga lume. Printre invitati se numara colegi din publicitate, oameni de marketing si presa de specialitate. Acestia vizioneaza reel-ul cu cele 50 de spoturi considerate de Leo Burnett ca fiind cele mai bune si aleg dintre acestea 20 de spoturi, pe care le considera ca avand sanse sa fie premiate de catre juriul de la Cannes. Castigatorul este participantul care obtine cel mai mare scor in urma votului exprimat.

Cele doua castigatoare au avut acelasi punctaj de 310 puncte. Este vorba de Romanita Oprea redactor la revista Campaign si Delia Achimescu  Brand Communication Executive la Leo Burnett. Ambele castigatoare vor primi acelasi premiu: o participare alaturi de delegatia Leo Burnett la marele Festival International de Publicitate Golden Drum care va avea loc in perioada 2-7 octombrie la Portoroz, Slovenia.

Leo Burnett Romania organizeaza anual evenimentul “Cannes Predictions” in tara noastra incepand din anul 2002, oferind astfel posibilitatea iubitorilor de publicitate de a vedea cele mai bune creatii din lume de la ultimul Cannes.

Alti 10 participanti au castigat cate un carton de bere oferit de Interbrew Romania.

De asemenea, Leo Burnett Romania a premiat 10 castigatori care au votat pe site-ul www.leoburnett.ro/cannespredictions cu cate o caseta continand spoturile participante la  Cannes Predictions 2005.

Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in ultimii 3 ani  si prima agentie romaneasca finalista la Cannes.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *