free download 78 travel guides written by experts

Castigatorii “Atelierului de creatie” Kinder Délice vor juca astazi

pe scena Teatrului de Animatie Tandarica

Cei cinci mici actori, câştigători ai concursului “Atelierul de Creaţie. Teatrul de copii” Kinder Délice, fac parte din distribuţia unei piese jucate special de Ziua Copilului, alături de actorii de la Teatrul de Animaţie Țăndărică. “Atelierul de Creaţie. Teatrul de copii” este un proiect marca Kinder Délice, ce a avut ca scop sprijinirea marilor talente ale celor mici, o preocupare constantă a brand-ului din portofoliul companiei Ferrero.

“Kinder Délice a susţinut întotdeauna creativitatea, spontaneitatea şi latura artistică a celor mici. Fiecare copil are un talent ascuns, aşa că noi am lansat părinţilor această provocare, de a-şi ajuta copiii să scoată la iveală lucrurile care-i pasionează şi care-i pun în evidenţă. Astăzi avem plăcerea de a vedea cinci micuţi uimindu-ne cu talentul lor actoricesc. Sperăm că aventura lor în lumea teatrului abia a început.”, subliniază Călin Mocanu, Directorul Artistic al acestui proiect.

Kinder Délice a încurajat părinţii din toată ţara să trimită reprezentaţii înregistrate ale celor mici, jucând pe scenă la serbarea şcolară, spunând o poezie sau cântând melodia preferată. Cei mai talentaţi, selectaţi de juriu şi votaţi de public, s-au dovedit a fi Delia Andreea, Radu, Andra, Ovidiu şi Ruxandra Nicoleta.

Cei cinci câştigători au beneficiat, între 27 mai şi 1 iunie, de un program extrem de complex, în cadrul căruia au putut să-şi exerseze şi dezvolte talentul actoricesc. Workshop-ul, susţinut de profesionişti, a inclus o serie de exerciţii specifice artei teatrale: pregătirea actorului, dans, canto, mânuire de păpuşi şi confecţionare de măşti. La finalul workshop-ului, cei mici vor avea ocazia unică de a urca pe scenă alături de actorii Teatrului de Animaţie Țăndărică, jucând în piesa “Povestea porcului”, regia şi ilustraţia muzicală Traian Savinescu, scenografia Marian Sandu.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *