Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Castigatoarea „Bravo, ai stil!” va fi aleasa sambata seara, la Kanal D

O noua campanie fierbinte se desfasoara la doar cateva zile dupa ce s-a incheiat scrutinul electoral. Aflate la un pas de marea finala, concurentele de la “Bravo, ai stil” isi asteapta procentele reprezentate de voturile telespectatorilor!

Seara de sambata, 17 decembrie, cand va avea loc marea finala “Bravo, ai stil!”, va decide soarta celor patru fete ramase in concurs si va naste o noua vedeta.

Timp de 17 saptamani au dezvoltat strategii, aliante si au castigat simpatia publicului sau au atras antipatia de partea lor prin greselile facute de-a lungul editiilor “Bravo, ai stil!”, dar, in final, toate cele patru fete ajunse in finala merita aplauze.

Juratii au avut o misiune dificila, dar si frumoasa, aceea de a le ajuta pe fete intr-o calatorie uimitoare de-a lungul careia fiecare dintre ele a descoperit ceva important, nu atat despre haine, cat despre ea insasi. Odata cu cele 14 concurente, publicul a avut parte de adevarate lectii de stil si de spectacolul transformarii oferit de ambitioasele concurente.

Verdictul publicului si desemnarea castigatoarei marelui premiu ce consta intr-o cariera in televiziune si suma de 100.000 de lei, vor fi transmise in direct, sambata seara, la Kanal D! Publicul va decide cine din cele patru favorite – Andreea, Cristina Mihaela, Larisa si Silvia – va fi cea mai stilata femeie din Romania.

Nu ratati sambata seara, de la ora 22:00, ultima Gala a primului sezon “Bravo, ai stil!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *