metalshow

Castiga un ROCKBOX la Hard Rock Cafe

O chitara electrica Fender? Da! Un sejur de o saptamana la un hotel Hard Rock? Desigur! Cei care viziteaza Hard Rock Cafe au acum nenumarate sanse sa le castige. Campania a inceput pe 4 aprilie, iar pana pe 15 mai vor fi desemnati zilnic, prin tragere la sorti, cate doi castigatori, care vor primi un ROCKBOX – o cutie cu daruri surpriza.

Daca ati castigat, primiti premiul pe loc!

Premiile puse in joc sunt:
– ROCKBOX – include un tricou sau alte produse marca Hard Rock. Cate doua cutii vor fi castigate zilnic, la Hard Rock Cafe Bucuresti, pe toata durata campaniei.
– Epic ROCKBOX – include o chitara electrica Fender, doua halate de baie Hard Rock, un set de lenjerie de pat, doua prosoape de plaja, o esarfa, o rama foto si doua tricouri polo.
– Legendary ROCKBOX – Sase castigatori foarte norocosi vor primi o vacanta de o saptamana cu toate cheltuielile incluse, pentru doua persoane, la un hotel Hard Rock la alegere, plus $1500 de cheltuiala.

Pentru informatii suplimentare si, mai ales, pentru a lua parte la concurs, va invitam sa vizitati Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa accesati www.hardrockbox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *