Shadow

Câștigă cu cel mai bun duo de film și Bobonete, în prima promoție națională Pepsi și Lay’s semnată DDB România

Pepsi si Lay’s sunt două branduri always up for fun times together și care mereu au știut să surprindă consumatorul, prima promoție națională încadrându-se perfect în aceste valori. Cu atât mai mult cu cât personajul principal Mihai Bobonete are la el toate ustensilele pentru a aduce zâmbetul pe buzele tuturor.

În pofida rezoluțiilor de care vorbește toată lumea, iarna e de fapt despre multe filme pe canapea unde ne ascundem de frig și de vremea rea și ne conservăm energia pentru vremuri mai însorite. Prin urmare, Pepsi și Lay’s și-au dorit să însoțească pasionații de film în serile dedicate bingingului.

PepsiCo logo

Astfel, Pepsi dă startul filmelor fără întreruperi, iar ca asta să fie posibil trebuie să deschizi o pungă de Lay’s, astfel încât nevoia de a ronțăi ceva să nu-ți oprească filmul. De aici începe campania 360 (TV, digital & influenceri, in-store, etichete tematice pentru gamele Pepsi și Pepsi Max PET, activități în eCommerce, cinema, OOH și radio) lansată de DDB România – Câștigă cu cel mai bun duo de film! ce se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2023.

“Filmul a fost mereu parte din planurile brandurilor PepsiCo, indiferent că vorbim de snacks sau băuturi, fiind un moment de consum preferat de majoritatea consumatorilor. Anul acesta, Pepsi și Lay’s joins forces și devin cel mai bun duo de film prezentat de Bobo, unul dintre cei mai talentați actori din România. Un concept ce ne-a oferit contextul potrivit pentru a aduce în prim plan cele două branduri printr-o serie de activități online și offline, dar și o promoție națională cu premii relevante pentru pasionații de film.”, au declarat reprezentanții Pepsi și Lay’s.

„Atunci când ești cuprins și implicat în atmosfera unui film bun, nu vrei ca cineva să te întrerupă. Din acest motiv, Pepsi & Lays susțin atmosfera filmului. Brandurile devin partenerii filmului și vin în întâmpinarea lui „aș bea ceva” sau „aș mânca ceva bun” care apar pe la jumătatea filmului.”, a explicat ideea care stă la baza campaniei Roxana Niță, Creative Director DDB România.

Și pentru ca această susținere să fie și mai faină, promoția oferă posibilitatea câștigării unor premii care merg mână în mână cu bingingul – garantat un abonament VOYO valabil o lună, în fiecare zi un smart TV alături de un abonament VOYO pe 1 an și 500 de lei pe oră pentru fanii loiali brandurilor.

În plus, creativii de la DDB au urmărit journey-ul iubitorilor de film și au atașat campaniei o puternică componentă în cinema. S-a continuat în in-store și eCommerce unde au fost dezvoltate activități cu premii pentru consumatori și materiale de promovare a Duo-ului perfect pentru o seară de film – în linie cu canalul și specificul lui. Iar la TV i s-a dat loc liber starului Bobo, care surprinde mereu, autentic și plin de umor. Totul pare mai simplu când ne uităm la un film, nu?

Echipele care au creat campania sunt formate din:

DDB România
Roxana Niţă – Creative Director
Ioana Dobrinescu – Strategy Director
Lorena Morea – Copywriter
Emilian Mocanu – Art Director
Cătălina Biro – Account Director
Bianca Greaca – Account Manager
Marian Mihăilescu – Senior DTP

PepsiCo România
Alexandra Burdulea – Senior Brand Manager Pepsi
Cristina Marin – Brand Manager Lay’s
Iuliana Dragomir – CSD Senior Lead România
Vlad Vlădescu – Senior Brand Manager Lay’s
Eliza Calciu Șerban – East Balkans Marketing Manager Snacks PepsiCo România
Delia Corniciuc – Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo România

OMD România
Răzvan Meirosu – Media Director
Cristina Filipeanu – Media Account Lead
Maria Ilie – Media Account Lead
Alex Zamfir – Senior Media Manager
Irene Derasadurian – Senior Media Manager
Lucian Enculescu – Head of Digital
Anca Boia – Digital Account Lead
Cristina Siminea – Digital Manager
Ana Vieru – Digital Manager
Nicoleta Avram – Media Executive
Diana Dîrlău – Media Executive
Daniel- George Ene – Media Executive
Anca Coman – Media Executive
Luiza Popa – OOH director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *