free download 78 travel guides written by experts

Casele astrologice

Dane Rudhyar
Editura Herald

Un autor apreciat pentru lucrarile sale si care a revitalizat de altfel si astrologia, Dane Rudhyar, este adus in atentia cititorilor romani de catre Editura Herald prin intermediul uneia dintre cele mai accesibile carti ale sale: Casele astrologice, o lucrare care se adreseaza incepatorilor si celor de nivel mediu.

"A disocia astrologia de stadiul culturii si al societatii in care astrologul traieste si isi intocmeste calculele si interpretarile, este fara sens." (p 8)

"Astrologia reprezinta studiul miscarilor ciclice ale corpurilor celeste, dar un astfel de studiu nu ar fi mai mult decat o ramura a astronomiei daca nu ar implica si un cadru de referinta in relatie cu care acestor miscari ciclice li se poate da semnificatie. Acest cadru de referinta nu mai seamana astazi cu cel din vremea cand omul ducea o viata pur tribala, agricola, in interiorul unor granite geografice stramte. Astazi, in astrologia natala sau ce numesc eu astrologie centrata pe persoana, cel mai important cadru de referinta este persoana individuala." (p 48)

Cu aceste precizari, si cu multe altele de asemenea importante si relevante, putem porni la drum pentru a intelege mai bine astrologia si casele astrologice. Lucrarea de fata prezinta intr-un mod bine structurat si accesibil informatii utile tuturor celor interesati de astrologie. Veti afla despre principiile de interpretare pentru fiecare planeta in fiecare casa, explicatii ale tuturor perechilor de semne si multe alte informatii interesante.

Daca mai este nevoie, adaug, din prezentarea oficiala a cartii, si urmatoarele: "Qcasele astrologice reprezinta aspectul cel mai misterios (dar si cel mai revelator la nivel personal) al intregului sistem astrologic, din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi. Depasind nivelul generalitatilor astrologice care eticheteaza indivizii conform zodiei, adica semnului solar de care apartin, astrologia caselor reconstruieste intregul univers in jurul fiecarui individ care se naste."

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *