free download 78 travel guides written by experts

Cascadorii spectaculoase in “Narcisa-Iubiri nelegiuite”

Vezi ce personaj va cădea în gol de pe acoperişul unei clădiri în ultimele episoade ale telenovelei

Deznodământ surprinzător pentru “Narcisa-Iubiri nelegiuite”! În ultimele episoade, unul dintre personajele importante ale telenovelei va fi confruntat cu o situaţie limită, viaţa sa ajungând, într-un moment dramatic, să nu mai depindă de el însuşi. După un conflict dur, el va cădea în gol de pe acoperişul unei clădiri! Pentru filmarea acestei cascadorii spectaculoase, atât actorul care interpreta acest rol, cât şi echipa de filmare au trecut prin momente de tensiune maximă! Toţi cei implicaţi în realizarea secvenţei au trebuit să urce pe acoperişul clădirii de cinci etaje folosindu-se de o scară aflată în exterior!

Într-o poveste marcată de incredibile răsturnări de situaţie, unde destinul şi-a confruntat protagoniştii cu numeroase provocări, deznodământul nu ar putea fi decât spectaculos şi plin de neprevăzut. Telespectatorii vor avea parte de suspans şi în ultimele episoade ale serialului, atunci când vor afla dacă frumoasa poveste de dragoste dintre Narcisa şi Tudor va avea un final fericit sau dimpotrivă vor apărea noi răsturnări de situaţie. Tot atunci, unul dintre personajele centrale ale telenovelei va fi prins într-o luptă disperată pentru propria viaţa, acesta căzând în gol de pe acoperişul unei clădiri. Filmarea spectaculoasei cascadorii a durat o noapte, iar emoţiile echipei au fost la cote maxime. În momentul în care s-a produs căderea, întreaga echipă a păstrat timp de câteva minute linişte deplină, urmând apoi un ropot de aplauze. Telespectatorii vor descoperi cine este personajul aflat în această situaţie limită şi care va fi deznodământul poveştii sale, urmărind ultimele episoade ale telenovelei “Narcisa-Iubiri nelegiuite”!

După trei sezoane de emoţie şi suspans, joi, 3 noiembrie, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, “Narcisa Sălbatică” şi va afla deznodământul! Cu un scenariu coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian, Gabriel Corrado, telenovela a oferit publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului. Îndrăgitele personaje ale serialului au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură, surprinzându-i mereu cu poveşti de viaţă spectaculoase marcate de impresionante răsturnări de situaţie.

Începând cu 7 noiembrie, telespectatorii Antena 1 se vor bucura de o nouă poveste plină de emoţie, intrigă şi neprevăzut, “Lale”. Serialul prezintă istoria a două familii aflate într-un conflict fără sfârşit, dar şi o extraordinar de frumoasă poveste de iubire pentru a cărei împlinire protagoniştii trebuie să înfrunte numeroase obstacole ale destinului.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *