free download 78 travel guides written by experts

Casa Rusu anunta deschiderea celui de-al doilea magazin in Bucuresti

Rus Savitar va deschide pe 15 aprilie cel de-al doilea magazin sub brandul Casa Rusu din Capitală, situat pe strada Valea Cascadelor 11B, din cartierul Militari. După succesul înregistrat de magazinul existent în Vitantis Shopping Center, noua unitate va oferi o gamă completă de mobilier pentru întreaga locuință, la prețuri foarte competitive.

Investiția în noul magazin, cel de-al 10-lea la nivel național, este de 250 000 euro și face parte din planul de extindere început în 2010, ce vizează atât zona de producție cât și cea de retail.

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „Ne-am propus să fim cât mai aproape de clienții noștri, atât prin ofertele pe care le derulăm constant cât mai ales prin locațiile accesibile. Valea Cascadelor este o zonă comercială extrem de importantă pentru oricine dorește să își amenajeze locuința, iar acum va putea găsi aici inclusiv mobilier de cea mai bună calitate. Deschiderea celui de-al doilea magazin din București este un pas important pentru noi, un punct cheie în strategia de extindere.”
Deschiderea noului magazin este marcată de o serie de oferte și promoții, produse la prețuri excepționale, clienții vor beneficia timp de o lună de reduceri semnificative, atât în București cât și în magazinele din țară.

Noul magazin Casa Rusu este dezvoltat pe 2 nivele, are o suprafață de 2800 mp și este primul dintre cele trei ce urmează să fie deschise în 2011. Astfel, investițiile în zona de retail includ încă două magazine, unul în Arad și un nou magazin în București, până la sfârșitul anului.

În ceea ce privește dezvoltarea capacității de producție, Rus Savitar intenționează să investească cca 4,5 – 5 milioane euro într-o fabrică de mobilier tapițat, cu o suprafață de 7000 mp. Demararea investițiilor pentru realizarea acestui proiect a început în martie 2011.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *