free download 78 travel guides written by experts

Casa mea – un nou concept grafic si editorial

Incepind cu numarul din februarie 2011, revista Casa Mea apare intr-o noua prezentare: la nivel vizual aducem cititorilor un concept mai dinamic si modern, iar la nivel editorial revista a devenit mai interesanta si adaptata actualelor nevoi ale cititorului. Echipa editoriala isi propune ca, in fiecare numar, sa abordeze teme noi si indraznete, structurate eficient, in cele trei sectiuni de baza: “reportaje”, “ghidul Casa mea” si “exterior”.

Printre rubricile noi ntroduse in sumar se numara: ”Inspiratie internationala”, ”Inspiratie traditionala”, ”Casa de vedeta”, ”Calendarul gradinarului”.

“Am convingerea ca cititorii nostri vor aprecia aceste schimbari si vor fi, si de acum inainte, cel putin la fel de apropiati de revista care, vreme de 13 ani, le-a fost alaturi, constituindu-se intr-o sursa de inspiratie,” spune Oana Weinstein, redactorul-sef al revistei.

Oana Weinstein are o experienta de peste 17 ani in media, dintre care ultimii 6 au fost dedicati zonei constructii-home & deco. Oana a mai ocupat pozitia de redactor-sef “Casa Mea”, in perioada 2005 – 2008 si a fost director editorial al revistei “100% Construct”.

“Casa mea”, este o revista de traditie pe piaţa home & deco din Romania. Lansata in 1998, ea este un ghid practic, pentru cei care construiesc ori renoveaza o casa sau isi amenajeaza o gradina.

Revista „Casa Mea” face parte din portofoliul Medien Holding, care mai include: cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro si, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, , „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente” si site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *