free download 78 travel guides written by experts

Casa Frumoasa celebreaza 17 ani dedicati industriei de lux din Romania

Casa frumoasa Lascar CatargiuCasa Frumoasă, primul Concept Store dedicat modei masculine de lux, a adus în urmă cu 17 ani pe piața din România o formulă unică, reunind branduri de top, tradiția sartorială și servicii speciale VIP, pentru a deveni în prezent cea mai exclusivistă destinație de shopping multi-brand.

Drumul către excelență a fost susținut de nume sonore la nivel internațional, propunând un melanj aparte ce defineste esența luxului prin colectiile Ready-to-Wear, serviciile Made-to-Measure, piesele în ediții limitate, pantofii și  accesoriile lucrate manual ale unei atente selecții de branduri: Scabal, Brioni, Santoni, Loro Piana, Salvatore Ferragamo și alții.

”Primul brand adus în România, în anul 1996, a fost Scabal, cel mai mare producător de stofe de lux din lume, promovând în același timp și servicii de Made-to-Measure. A fost o provocare atât pentru mine cât și pentru piața locală întrucât clienții nu știau ce reprezintă brandurile exclusiviste, aristocrate, de lux adevărat. Extinderea portofoliului de brand-uri, dar și deschiderea de noi magazine, a reprezentat o decizie de business firească de-a lungul anilor, datorită faptului că tot mai mulți clienți au devenit cunoscători fini ai industriei, au existat deci cereri și exigențe tot mai mari. Astăzi, alături de cei 40 de angajați din cele 5 magazine, Casa Frumoasă înseamnă o afacere de aproximativ 2,5 milioane euro” precizează Julia Kristensen, proprietara Casa Frumoasă.

Clienții magazinelor Casa Frumoasă apreciază nu doar produsele, tradiția și calitatea acestora, ci experienţa de shopping, fiind întâmpinați într-o manieră exclusivistă, cu servicii de primire personalizată VIP, valet parking, servicii Made-To-Measure, sesiuni private de shopping în confort și intimitate, personal shopper, style advice sau pregătirea outfit-urilor înainte de venirea clientului. Aceste detalii se regăsesc pentru fiecare dintre cei peste 500 de clienți din portofoliu.

În anul 2008, în urma unei investiții de peste 5 milioane de euro, Casa Frumoasă se mută în vila din Lascăr Catargiu și devine astfel cel mai reprezentativ magazin destinat în exclusivitate vestimentației masculine de lux. În toamna anului 2011, experiența fashion-ului de lux este dusă cu un pas mai departe, prin inaugurarea unui spectaculos restaurant, Veranda Casa Frumoasă, care completează armonios aura aristocratică a vilei.

În cei 17 ani business-ul s-a extins într-un grup de lux în sine, care astăzi include și alte patru magazine: Casa Frumoasă la J.W. Marriott Grand Hotel din anul 2001, Elegance Boutique din anul 2003, J.Kristensen deschis în anul 2006, Casa Frumoasă Radisson din anul 2012.

Casa Frumoasă Store, Marriott și Radisson oferă domnilor un mix de brand-uri pentru a satisface cele mai exigente cerințe: Scabal, Brioni, Santoni, Loro Piana, Salvatore Ferragamo, Lanvin Men, Emanuelle Maffeis, Jacob Cohen, Zimmerli. Moda feminină este susținută în magazinul J.Kristensen de nume sonore internaționale precum Salvatore Ferragamo, Loro Piana, Fabiana Fillipi, Missoni, Blumarine, Roccobarocco, Elie Saab, iar în magazinul Elegance Boutique de Elegance, Marc Cain, și Basler.

Bucuresti, 04.12.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *