Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Casa Bijuteria Teilor continua expansiunea la nivel national si isi lanseaza magazin online

Dupa ce a lansat in lunile octombrie si noiembrie inca 4 magazine in orasele Pitesti, Craiova, Sibiu si Targoviste (ajungand astfel la un nr de 15 locatii), la finalul lunii noiembrie Casa Bijuteria Teilor doreste sa isi multumeasca clientii de pe intreg teritoriul Romaniei lansandu-si magazin online.

Florin Enache, fondatorul Casa Bijuteria Teilor: «Anul 2012 a insemnat pentru noi inceputul campaniei de dezvoltare la nivel national. Avem un plan de lansari de magazine concept Bijuteria Teilor in orase din Romania unde am identificat ca exista cerere de asemenea produse. Pe langa acest canal traditional de vanzare, constienti fiind de evolutia achizitiilor online, am decis sa ne satisfacem clientii prin lansarea unei platforme online de shopping.»

Cu o interfata prietenoasa si o infrastructura de navigare usor de utilizat, magazinul online www.bijuteriateilor.ro este astfel gândit incât clientul sa fie la un click distanta de bijuteria dorita. Procedura de achizitie este facila, se completeaza in putini pasi si ofera conditii de inalta siguranta si confidentialitate.

Magazinul online a fost dezvoltat in parteneriat cu agentia MSA Advertising. Structura acestuia este usor de parcurs, produsele au mentionate toate atributele, iar detaliile aurului, pietrelor pretioase, gramajului, manopera etc sunt descrise astfel incât fiecare client isi poate crea o parere cât mai exacta despre caracteristicile produsului ales. Toate produsele Casei Bijuteria Teilor sunt insotite de certificate de garantie care atesta autenticitatea produselor .In cazul achizitiilor online, clientul poate returna produsul in max 30 zile de la achizitie cu conditia sa nu fie deteriorat sau purtat.

Casa Bijuteria Teilor asigura gratuit servicii anuale de curatare profesionala a verighetelor si a bijuteriilor încrustate cu diamante. De asemenea la achizitionarea verighetelor compania asigura servicii de gravura care pot replica perfect semnatura, amprenta celui drag sau orice simbol al iubirii /afectiunii/recunostintei celui care comanda.

Cu ocazia lansarii magazinului online, la orice achizitie realizata in decembrie prin magazinul online, fiecare cumparator va primi alaturi de bijuteria aleasa si calendarul Bijuteria Teilor 2013 care o are ca protagonista pe frumoasa actrita Laura Cosoi. Calendarul 2013 este unul deosebit, prezentand-o pe tanara actrita Laura Cosoi in diverse ipostaze, la diferite evenimente in diferitele perioade ale anului. Conceptul este unul natural, în care femeia urbană este prezentată în toate contextele vieții cotidiene, de la plăcerea de a savura o cafea, până la atitudinea jucăușă dintr-o zi caldă de primăvară. Accentul se pune pe atitudine, stil, combinate cu moda vestimentara si bineinteles cu bijuteriile Casa Teilor care scot in evidenta frumusetea si stilul ei. Calendarul a fost realizat cu sprijinul fotografului Florin Constantin.

Campanie de sustinere a tinerilor cu potential – Casa Bijuteria Teilor este o companie activa, dinamica care se implica in viata comunitatii locale. Compania a ales sa sustina tineri talentati si cu potential deosebit care au insa venituri foarte mici, insuficiente pentru a-si urma visul. Astfel, cu ocazia lansarii magazinului online Casa Bijuteria Teilor va dona cate 2 euro la fiecare achizitie online realizata in luna decembrie unei eleve eminente de la Colegiul National Vlaicu Voda din Curtea de Arges. Alexandra Simona Panturu, eleva a clasei a IX-a la Colegiul Vlaicu Voda a obtinut menţiune la Olimpiada Internaţionala de Limba, Comunicare şi Literatura Româna si este un copil cu mare potential dar cu venituri mici.

Florin Enache: «In cei peste 12 ani de activitate, ne-am pozitionat ca un brand intotdeauna aproape de oameni. Comunitatea reprezinta unul din punctele noastre de sustinere, prin urmare, ne simtim datori sa venim in sprijinul ei cu inima deschisa si totodata cu resursele necesare construirii unui viitor demn. Cum viitorul se construieste cu tineri, anul acesta am ales sa o sprijinim pe Alexandra, un copil cu potential de lider.»

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *