free download 78 travel guides written by experts

Cartoon Network implineste azi 10 ani in Europa Centrala si de Est

Compania Turner Broadcasting este încântată să anunţe că postul dedicat copiilor, Cartoon Network, continuă să fie la fel de puternic în zona Europei Centrale şi de Est, şi la 10 ani dupa lansarea oficială în regiune, în anul 1998. În acest moment, Cartoon Network este postul pentru copii numărul 1 pe pieţele din România, Polonia şi Ungaria (câteva dintre ţările care fac parte din regiunea Europei Centrale şi de Est). Pentru a sărbători această aniversare, am luat în considerare cele mai importante statistici şi am ales cele mai de succes programe şi cele mai iubite desene animate, pentru a le oferi publicului nostru în această zi specială.

Johnny Test, Chowder, Ben 10, Samuraiul Jack şi Băiatul Veveriţă– vor fi cu toţii pe micile ecrane, la aceasta petrecere nebună, pe 1 septembrie!

Privim cu încredere spre următorii 10 ani în care vom crea noi programe preferate precum “Insula dramei totale”, seria “Star Wars, Clone Wars” sau “Bakugan”, dar să nu ne grăbim…ci să ne bucurăm de acest moment. Sărbătoriţi cu noi!

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *