free download 78 travel guides written by experts

Cărțile BookLover au ajuns în 45 de companii din România

BookLover Society, biblioteca online ce aduce cărți în birourile companiilor din România a ajuns în 45 de firme, livrând peste 5200 de cărți, numărul fiind în continuă creștere în ultimele luni.

Perioada pandemiei a stabilit noi obiceiuri de consum în rândul angajaților din România, existând un apetit tot mai mare pentru petrecerea timpului liber în compania cărților dorite. Astfel, angajații care dețin un cont activ în cadrul platformei www.booklover.ro au împrumutat mai multe cărți în ultimele 4 luni (comparativ cu perioada anterioară), cele mai importante categorii de interes fiind: Dezvoltare Personală, Beletristică, Psihologie, Lifestyle. Sport. Timp liber și Științe sociale/politică.

“Peste 9000 de titluri unice și câteva zeci de mii de exemplare sunt pregătite în depozitul BookLover pentru a fi aduse în birourile companiilor, iar numărul lor este în continuă creștere pentru că și cererea este tot mai mare. Companiile care lucrează la distanță își doresc să le asigure colegilor beneficiile care le aduc plus valoare, iar în cazul celor care au reluat activitatea la birou s-a creat deja un obicei de a citi măcar o carte pe săptămână. BookLover Society este un serviciu extrem de apreciat de partenerii noștri, iar aceasta este principala motivație pentru care continuăm să dezvoltăm produsul”, Sorin Costreie, Co-Founder BookLoverSociety.

Printre cele mai dorite titluri în rândul cititorilor săi, BookLover a identificat teme ce au în prim plan negocierea, tehnicile de management organizational, biografiile, memoriile sau jurnalele fiind categorii prezente pe birourile sau noptierele angajaților din companii. De asemenea, cărți din categorii precum literatură contemporană, universal sau thriller sunt adesea solicitate pentru a fi livrate acasă sau la birou.

BookLover

Din momentul instalării pandemiei, BookLover Society a introdus noi proceduri și fluxuri interne cu rolul de a păstra siguranța și sănătatea cititorilor săi, asigurând, astfel, toate normele dedicate dezinfectării cărților și menținerii unui timp de 2 săptămâni între livrările aceluiași produs.

BookLover Society – un instrument de cunoaștere al angajaților

Considerat a fi un beneficiu extrem de important pentru dezvoltarea angajaților, BookLover Society este o opțiune apreciată de orice departament de resurse umane, întrucât platforma oferă acces la statistici multiple de cunoaștere a angajatului prin intermediul titlurilor alese, dar și prin măsurarea apetitului pentru lectură sau prin categoriile care dezvăluie pasiuni și idealuri. Astfel, specialiștii în recrutare pot defini noi strategii de motivare și pot construi relații pe termen lung cu angajații.

Companiile care nu dețin un cont activ în platforma BookLover, dar își doresc un abonament dedicat angajaților lor, pot solicita mai multe informații pe adresa office@booklover.ro.

Despre BookLover Society

Book Lover Society, https://www.booklover.ro/, este cea mai nouă platformă dedicată iubitorilor de carte din companiile din România, ce oferă posibilitatea accesului la o bibliotecă reală, prin abonament de tip corporate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *