metalshow

Cartile bebelusului. Primele mele cunostinte

Cartile bebelusului. Primele mele cunostinteEditura Corint Junior

Cei mici sunt dornici sa invete, sa descopere, sa afle, iar cartile ii pot ajuta enorm de mult in acest sens. In plus, primind si avand de mici carti in preajma, vor invata sa le iubeasca, sa le aprecieze, sa le caute. Editura Corint Junior ofera un pachet interesant alcatuit din 6 carticele bilingve si din 6 cuburi (cu numere, notiuni, desene). Toate sunt incluse intr-o cutie speciala in care celor mici le va fi drag sa le aseze si sa le re-aseze de multe-multe ori.

Cartile sunt recomandate bebelusilor si copiilor mici cuprinzand notiuni de baza. Mai mult, copiii, cu ajutorul   parintilor/bunicilor sau celor care le vor citi din aceste carti, invata si primele cuvinte in engleza in acelasi timp. Da, cuvintele din toate cele sase carticele sunt atat in romana, cat si in engleza. Pachetul cuprinde carti din care prichindeii invata cuvinte de baza (minge, barca, tren etc.), cuvinte opuse, culori, forme, numere si chiar cate ceva despre ceas. In plus, cele sase cuburi incluse ii ajuta in dezvoltarea motorie, in fixarea cunostintelor (sunt reluate imagini cu forme, numere si altele din cartile incluse in pachet. Copiii invata sa puna cuburile in ordinea corespunzatoare si sa isi coordoneze privirea cu miscarile pe care le fac. Ei pot ajuunge chiar sa faca diverse constructii cu aceste cuburi, in functie de imaginatie.

Tiparite in conditii excelente, carticelele si cuburile fac din acest pachet un set util pentru orice copil si chiar o idee de cadou pentru cei care merg in vizite in locuri cu copii mici.

Amuzante, colorate, atragatoare, carticelele si cuburile incluse in “Cartile bebelusului. Primele mele cunostinte” ii vor atrage cu siguranta pe copii si ii vor ajuta sa isi insuseasca intr-un mod distractiv primele notiuni, atat in limba romana, cat si in engleza.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *