free download 78 travel guides written by experts

Cartea verii 2019 – Thrillerul CEVA ÎN APĂ

Cartea verii 2019 vine cu recomandarea lui Reese Whiterspoon, care a ales-o pentru clubul ei de lectură!

Actrița Catherine Steadman, cunoscută din îndrăgitul serial Dowton Abbey, își face debutul cu un thriller psihologic care a cucerit pe toată lumea: CEVA ÎN APĂ.

Ești în luna de miere perfectă în Bora Bora, alături de bărbatul pe care îl iubești, și dați peste ceva care vă poate schimba viața în bine sau vă poate distruge. Tu ce ai face?

Catherine Steadman, Ceva în apa, cartea verii 2019

Erin și Mark, doi oameni normali, îndrăgostiți până peste cap, pleacă în luna de miere, în ciuda problemelor financiare care îi așteaptă la întoarcere. Dar la o sesiune idilică de scufundări dau peste o valiză care îi poate face peste măsură de bogați. De aici, visul se transformă în coșmar, paradisul în fundalul unui adevărat thriller, iar Erin și Mark se trezesc prinși într-un vârtej de conspirații, personaje misterioase și periculoase, spionaj. Tot ce știau unul despre celălalt va fi pus la îndoială.

Cât îți ia să sapi un mormânt? În cât timp se răcește un cadavru? Cât de departe ești dispus să mergi pentru o viață mai bună?

Vezi mesajul autoarei pentru cititorii din România aici:

Catherine Steadman, actriță londoneză, este cunoscută pentru rolurile sale principale din Downton Abbey și Tutankhamun, precum și pentru aparițiile în serialele Breathless, The Inbetweeners, The Tudors și Fresh Meat. Thrillerul psihologic Ceva în apă este primul său roman și a devenit deja un bestseller internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *