free download 78 travel guides written by experts

Cartea bebelusului fericit

Gina Ford
Editura Corint

Cei care au deja copii stiu cat de importante sunt primele momente din viata acestuia si cat de bine este sa fii macar putin pregatit pentru venirea pe lume a copilului. Aceia care nu au copii nu stiu exact la ce sa se astepte si vor fi prinsi ulterior in valtoarea evenimentelor, uneori fiind coplesiti de ceea ce se intampla. Colicile copiilor, noptile nedormite, crearea si mentinerea unui program de somn, diversificarea alimentatiei, toate ocupa un loc important in primul an de viata, dar putine sunt stiute de cei care nu au inca urmasi.

Lucrarea Ginei Ford cuprinde informatii sintetizate, bine structurate, despre ce este bine sa se faca in perioada premergatoare nasterii – aranjarea camerei copilului si altele asemanatoare – si in primul an de viata. Cei care o vor citi vor fi un pic mai bine pregatiti pentru momentele dificile si, urmand metoda autoarei, pot avea un pic mai multa liniste in perioadele mai grele de la inceputul vietii copilului.

Gina Ford a lucrat cu peste 300 de familii, astfel ca are o experienta bogata. Din aceasta experienta vin si sfaturile si metoda ei, informatii utile pe care le puteti folosi. Asa cum spuneam informatiile sunt prezentate in ordine cronologica, succint, clar astfel incat sa nu va rapeasca mult timp si sa va fie de ajutor. Capitolele va fac navigarea usoara catre acele date pe care le cautati, scopul declarat al lucrarii fiind acela de a ajuta parintii sa isi creasca micutii cu incredere si calm. Si intr-adevar calmul este un element cheie, pentru ca mai intai de toate parintele trebuie sa fie linistit, sa nu se enerveze si sa nu se panicheze pentru ca ulterior sa poata rezolva problemele si situatiile care apar.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *