metalshow

Carrefour sărbătorește BLACK PROMO cu reduceri de până la 50% pentru produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom

Carrefour România a dat startul campaniei BLACK PROMO,  pregătind pentru clienții săi reduceri de până la 50% pentru produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom, atât pentru doamne și domni, cât și pentru întreaga familie.

Până pe 5 mai, aceștia pot achiziționa perii rotative începând de la 129 lei, aspiratoare de la 119 lei, electronice, electrocasnice sau produse IT, precum smartphon-uri de la 299 lei.


”Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clieților noștri o experiență specială la cumparături și de a găsi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase prețuri. Astfel, ofertele pe care le-am pregătit pentru ei în cadrul campaniei Black Promo vizează o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, IT și telecom, cu reduceri incredibile. În hipermarketurile Carrefour, clienții găsesc totul sub același acoperiș.” a declarat Andreea Mihai – Director Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour Romania

Descoperă BLACK PROMO  la Carrefour cu:
· reduceri la sute de produse electronice și electrocasnice
        – Televizor LED HD Toshiba la doar 799.90 lei
        – Aspirator Daewoo la doar 119.90 lei
        – Notebook Medion la doar 699.90 lei
        – Cuptor cu microunde Sharp la doar 199.90 lei
        – Televizor LED FULL HD SMART TV WEBOS la doar 2.299.90 lei.
· un stoc mare de produse aflate în promoție
· credite speciale cu 12 de rate fără dobândă. Detalii suplimentare sunt oferite la punctele de Serviciile financiare pentru clienți din hipermarketurile Carrefour sau pe site-ul www.carrefour.ro. 

Pentru a fi sigur ca nu pierzi nicio promoție, vizitează site-ul www.carrefour.ro sau înscrie-te la newsletter-ul Carrefour – https://www.carrefour.ro/utile/newsletter/.

Sarbătorește BLACK PROMO împreuna cu Carrefour, cu cele mai bune prețuri la sute de produse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *