free download 78 travel guides written by experts

Carrefour România lansează un nou concept de magazin odată cu deschiderea Carrefour Express Globalworth

Carrefour Express Globalworth își deschide astăzi porțile! Conceptul Carrefour Express a fost creat special pentru a imprima un nou ritm experienței de cumpărături, în deplin acord cu stilul de viață al angajaților și locuitorilor din zonă.

Magazinul oferă o gamă largă și diversificată de produse BIO la prețuri accesibile, un spațiu Food2Go pentru cei care își doresc un prânz sau o gustare rapidă, și cafenea cu bar, un loc confortabil, cu un design modern, în care îți poți savura preparatele în voie.

Carrefour te invită să descoperi un model de magazin prietenos, care te așteaptă într-un cadru plăcut, special creat pentru pauze de masă așa cum îți dorești. Situat la parterul clădirii Globalworth de pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, Carrefour Express marchează debutul unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, mai apropiat de client atât prin localizare, cât și prin sortimentație și design. Un prieten pe care te poți baza, noul magazin te așteaptă în fiecare zi cu cele mai proaspete oferte.

Parte din noul concept de proximitate, Carrefour lansează o diversă selecție de oferte gastro disponibile în spațiul Food2Go, cu o gamă nouă și variată de preparate pentru mic-dejun, prânz și gustări. Fie că preferi să iei masa rapid în zona de bar sau cu colegii la birou, în noul magazin Carrefour Express găsești mâncare BIO ambalată, salate fresh din legume și fructe proaspete sau gătite, mixuri libaneze și pui, sandwich-uri, mini-pizza, aperitive calde, dar și meniuri tradiționale de mâncare gătită la autoservire. Cu această ocazie, te vei putea bucura de cafeaua de specialitate preparată la cafeneaua Lemur din magazin.

Deschidere Carrefour Express Globalworth

În plus, te așteptăm cu produse marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o selecție de vinuri locale și internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice, dedicate nevoilor tale.

Mai mult, Carrefour Express Globalworth pregătește o experiență de shopping digitalizată: de la ecrane LED în interiorul magazinului pentru comunicarea tuturor ofertelor, la etichete electronice, aplicația Carrefour Pay, prin care poți scana produsele direct când le iei de pe raft, și case Self Service, pentru un traseu cât mai rapid prin magazin atunci când te grăbești. În plus, beneficiezi de plata cu cardul, card cadou, viniete și Pay Point, iar după birou îți poți comanda produsele preferate de pe carrefour.ro sau prin aplicația Bringo direct la tine acasă.

Creat pentru a raspunde unui stil de viață activ, noul concept Carrefour Express lansat astăzi îmbină utilul cu plăcutul într-un cadru relaxat, în care te poți bucura de pauza de masă așa cum îți dorești.

Caracteristicile noului Carrefour Express Globalworth, situat pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, sector 2, București, sunt:
✓ 3000 de produse la prețuri accesibile
✓ 12 angajați
✓ 7 case de marcat, dintre care 5 case rapide “Self service” și 1 la bar
✓ WI-FI gratuit
✓ program: luni–vineri 7:30-20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *