Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Carrefour anunță transferul către Societatea Zanfir SNC a două magazine Market în Brăila

ca urmare a angajamentului luat faţă de Consiliul Concurenţei, în momentul preluării Billa România

La data de 1 Iulie 2016, Grupul Carrefour a anuntat finalizarea achizitiei retelei Billa din Romania, dupa aprobarea finala de catre Consiliul Concurentei.


Pentru a elimina problemele de concurenta, Carrefour s-a angajat sa transfere, catre unul sau mai multi operatori, trei magazine supermarket din Braila (doua magazine Carrefour Market si un magazin Billa:
·    Carrefour Market situat in Braila, Strada Scolilor, nr. 95
·    Carrefour Market situate in Braila, Bd. Dorobanti, nr. 78 – Str. 1 Decembrie 1918
·    Billa situate in Braila, Sos. Buzaului (Milcov)

In prezent, a fost identificat un operator interesat sa preia cele 2 magazine Carrefour Market din Braila. Astfel, Carrefour va cesiona activitatea (magazinul, echipamentul si personalul) supermarketurilor situate in Braila, Strada Scolilor, nr. 95, respectiv Bd. Dorobanti, nr. 78 – Strada 1 Decembrie 1918 catre operatorul Zanfir SNC, dupa data de 9 ianuarie 2017.

Angajații celor 2 magazine vor fi transferați către Zanfir SNC și vor avea garantate aceleași condiții de muncă şi de încadrare în muncă, păstrându-și salariul și tichetele de masă.

De asemenea, după transfer, noul operator intenționează să închidă temporar magazinele în vederea reamenajării și rebranding-ului. În această perioadă, angajații își vor primi integral salariul lunar. Ulterior reamenajărilor, echipele își vor relua activitatea.

Transferul nu vizeaza si magazinul BILLA situat in Braila, Sos. Buzaului (Milcov). Acesta ramane parte a Grupului Carrefour pana in momentul in care va fi identificat un operator interesat sa preia activitatea supermarketului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *