free download 78 travel guides written by experts

Carpisa, liderul european in materie de genti, deschide un nou magazin

in Romania, in Iulius Mall Timisoara

Din 1 mai 2014, un nou magazin Carpisa isi deschide portile in Romania, dupa cele patru deja existente – doua in Bucuresti (in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City), unul in Constanta (City Park Mall) si unul in Cluj Napoca (Iulius Mall).

Noua locatie Carpisa este la indemana oricarui iubitor de shopping si fashion: in Iulius Mall Timisoara. Aici, timisorenii sunt invitati sa descopere universul unic Carpisa, un taram plin de culoare, caldura, lumina si lucruri frumoase create in cel pur stil italian, la preturi cat se poate de accesibile.

Gentile sunt, desigur, in prim plan – genti de mana si de shopping, bandoliere si rucsacuri, genti barbatesti si de voiaj, geamantane si trolere etc. – dar din universul Carpisa nu lipsesc nici accesoriile: portmonee, port-carduri, port-chei, borsete de machiaj, curele, esarfe, umbrele, brelocuri etc. De asemenea, magazinul Carpisa din Iulius Mall Timisoara va pune la dispozitia iubitoarelor de bijuterii cele mai noi bijuterii Carpisa, coliere, bratari, cercei, inele si pandantive in forma de broasca testoasa, fundite si inimioare.

Toate produsele Carpisa sunt create in ton cu tendintele momentului, au un design atractiv, italian, si combina perfect calitatea cu preturile. Oricine este interesat de moda si stil, de la femei si barbati pana la copii, va gasi aici cele mai bune genti si accesorii pentru orice ocazie.

Culorile luminoase din magazin, produsele atent organizate si gama larga de sugestii transforma magazinul Carpisa intr-un "templu" al calatoriilor, un loc relaxant si primitor in care simti automat dorinta de a incepe o noua aventura turistica, de a cunoaste locuri fascinante si a trai noi experiente.

Nu trebuie decat sa pasesti in universul Carpisa si vei descoperi un adevarat caleidoscop de genti, bagaje si accesorii multi-functionale! In plus, noul magazin Carpisa din Iulius Mall Timisoara te asteapta cu o oferta speciala de lansare: in perioada 1-4 mai, toate produsele din magazin vor avea 20% reducere, iar la achizitii de peste 199,90 lei vei primi cadou o geanta de shopping!

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *