free download 78 travel guides written by experts

Carpisa, leader-ul European in materie de genti, deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, cu peste 600 magazine în întrega lume. Carpisa va deschide Sâmbată 22 Iunie 2013, cel de al treilea magazin din Romania, în Băneasa Shopping City, unde vă aşteaptă cu cadouri surpriză şi o tombolă specială!

Carpisa, retailerul anului în Italia pentru a cincea oară

Carpisa s-a dovedit a fi un fenomen comercial capabil să ofere publicului larg un produs mereu la modă, cu un raport calitate-preţ absolut unic. Lumea Carpisa cuprinde mai multe tipologii de produse: genţi, poşete, valize, articole de voiaj, curele, portmonee, umbrele şi accesorii.

În anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului în Italia” la categoria genţi şi accesorii, demonstrând astfel că brandul îşi păstrează valorile şi relaţiile speciale cu clienţii, centrul acestor valori fiind Clientul, iar preocuparea Carpisa ca acesta să fie mereu mulţumit.

Noua colecţie Carpisa primavara-vara 2013 se bazează pe conceptele de feminitate şi elegantă, senzualitate şi romantism la un pret accesibil.

Carpisa deschide cel de al treilea magazin în Romania

În prezent, Carpisa are peste 600 magazine în Italia, Franţa, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe şi Kuweit si in alte peste 20 de tari.

După Milano, Paris, Londra, Barcelona, Dubai, retailer-ul Italian deschide în septembrie 2012 primul magazin Carpisa din Romania, în Afi Palace Cotroceni. La scurt timp, în aprilie 2013, se inaugurează şi cel de al doilea magazin, în City Park Mall din Constanţa.

Sâmbată, 22 Iunie 2013 va avea loc deschiderea celui de al treilea magazin Carpisa din România, în Bucureşti la Băneasa Shopping City.

Carpisa vă aşteaptă cu cadouri surpriză şi o tombolă specială

Carpisa invită toate fashionistele în universul colorat al genţilor şi accesoriilor cu un design original şi trendy. Vă aşteaptă cu drag la evenimentul de deschidere a noului său magazin din Băneasa Shopping City, Sîmbată 22 iunie 2013, cu şampanie, dulciuri, multă voie bună, genţi frumoase, cadouri surpriză şi o tombola specială!

Vino şi tu să te delectezi într-o atmosferă magică italiană şi să te bucuri de cadourile oferite. (pentru toate cumpărăturile ce depaşesc suma de 100 lei făcute în perioada 22-30 iunie 2013).

Ia-ţi şi prietenii cu tine pentru a-ţi creşte şansele de a câştiga un city break în Roma pentru 2 persoane, oferit ca premiu la tombola specială!

Produsele din colecţia primavară vară 2013 Carpisa le poţi găsi şi online pe www.shoes.ro.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *