free download 78 travel guides written by experts

Carpatcement Holding a devenit partener al programului

ResponsabilitateSociala.ro

Carpatcement Holding a devenit partener al celui mai important portal romanesc dedicat principiilor si practicilor de CSR – www.ResponsabilitateSociala.ro. Prin aceasta, Carpatcement vrea sa incurajeze companiile romanesti sa fie responsabile fata de mediu si fata de comunitatile in care functioneaza. ResponsabilitateSociala.ro este primul portal de CSR din Romania, fiind lansat in aprilie 2006. Site-ul contine editoriale, profiluri de companii, studii de caz si cele mai importante stiri despre programele de responsabilitate sociala desfasurate in Romania. Are un trafic de peste 3.500 de vizitatori unici pe saptamana si este la ora actuala cea mai importanta sursa locala de know-how pentru comunicatori, manageri si alti profesionisti cu atributii in privinta CSR.

Prin acest parteneriat, Carpatcement confirma angajamentul pentru dezvoltare durabila si isi demonstreaza convingerea ca o companie are datoria de a sprijini comunitatile in care isi desfasoara activitatea. De asemenea, Carpatcement doreste sa educe sectorul de afaceri din Romania si sa le prezinte companiilor o noua linie de investitii pe care au obligatia sa le faca.
Compania va continua sa fie transparenta si sa comunice corect despre impactul pe care il are asupra mediului si al societatii, inclusiv prin intermediul informatiilor pe care le va publica pe ResponsabilitateSociala.ro.
Despre acest parteneriat, Bogdan Arnautu, Seful Departamentului Comunicare al Carpatcement, afirma:

"Consideram ca trebuie sa raspundem necesitatilor din prezent fara a compromite interesele si aspiratiile generatiilor viitoare. De aceea derulam proiecte de protectia mediului si ne implicam in dezvoltarea comunitatii. Dar actiunile singulare de CSR nu sunt suficiente pentru conservarea sau imbunatatirea mediului in care traim. Avem nevoie de mai multe companii responsabile. De aceea vrem sa inspiram si sa promovam actiunile de responsabilitate sociala in randurile companiilor. ResponsabilitateSociala.ro raspunde cel mai bine obiectivelor noastre."

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *