free download 78 travel guides written by experts

Caroli, partener al Festivalului Simfonia Lalelelor și în 2016

Caroli Foods Group, liderul pieței de mezeluri din România, continuă tradiția de a fi partener al celui mai cunoscut festival local din Pitești, Simfonia Lalelelor, și în 2016, la cea de-a 39 a ediție a festivalului. Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Pitești va avea loc în perioada 22-24 aprilie.

Festivalul Simfonia Lalelelor va schimba, ca în fiecare an, fața orașului Pitești și va readuce atmosfera de sărbătoare pe străzile orașului și în inimile celor prezenți la eveniment. Manifestările cultural-artistice, expozițiile florale și competițiile sportive vor aduna, ca de obicei, sute de locuitori în centrul orașului.


Caroli Foods Group vine cu o invitație către toți participanții la festival și îi așteaptă cu o generoasă zonă de vânzare în spațiul special amenajat, din fața Primăriei Municipiului Pitești. Astfel, participanții la Simfonia Lalelelor se pot bucura de eveniment degustând delicioasele produse Caroli. Toți vizitatorii vor putea cumpăra mici pofticioși, hot dogs delicioși și cârnați rumeniți pe grătar, dar și cu alte produse Caroli, pe gustul tuturor. Produsele Caroli se remarcă prin calitate și gust deosebit, acoperind o gamă largă de la cârnați, cremwurști, specialități, salam.

Prezența Caroli la Festivalul Simfonia Lalelelor este deja o tradiție binecunoscută, acesta fiind al patrulea an consecutiv când cele două, printr-un parteneriat, aduc distracție și voie bună comunității locale. Caroli Foods Group și-a dorit să se implice în această manifestare deoarece știe cât de important este Festivalul pentru locuitorii orașului și a vrut să le ofere piteștenilor un nou motiv de bucurie. Caroli Foods Group și-a consolidat capacitățile de producție în Pitești în anul 2002, moment în care și-a asumat misiunea de a fi alături de piteșteni și de a contribui la dezvoltarea economică și socială a orașului. Acest angajament este unul sustenabil și va continua și în următorii ani.

“Suntem încântați că putem fi parteneri ai Simfoniei Lalelelor, pentru al patrulea an la rând. Festivalul are o importanță mare pentru comunitatea orașului și de-a lungul timpului a devenit un eveniment emblematic pentru Pitești. Caroli Foods Group se bucură că participă și în acest an la festival și că poate oferi locuitorilor un motiv de bucurie”, a declarat Ana-Maria Băjan, Marketing Director Caroli Foods Group.

Despre Simfonia Lalelelor

Prima ediție a Simfoniei Lalelelor a avut loc în 1978, când locuitorii Argeșului au putut admira pentru prima oară în spațiul de la Casa Sindicatelor, sute de specii și varietăți de flori și arbuști ornamentali, cu toate nuanțele de culori și forme. Astăzi, festivalul emblematic al orașului Pitești a ajuns la cea de-a 39 a ediție la care sunt așteptați toți locuitorii Piteștiului dornici de a vizita expoziția internațională Simfonia Lalelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *