free download 78 travel guides written by experts

Carol Parc Hotel Nominalizare

“Cea mai buna evolutie in domeniul hotelier 2007”

Carol Parc Hotel a fost nominalizat la premiile SEE Real Estate – europaproperty.com pentru “Cel mai bun proiect de dezvoltare hoteliera in 2007”. Decernarea premiilor va avea loc pe 8 Mai 2008, in Bucuresti. Aflate la cea de-a treia editie, premiile anuale Real Estate, initiate si organizate de europaproperty.com (unul din cele mai respectate portaluri de informatie si analize in domeniul imobiliar din Europa Centrala, de S-E si Rusia), recompenseaza companii si persoane marcante din Sud-Estul Europei care au contribuit prin proiecte impresionante in domeniul imobiliar. Citam doar cativa din membrii juriului din anul acesta: Eduard Uzunov, President, Regatta, Teresa Preo (Head of Real Estate, Austria Bank Creditanstalt), Philip Bay, Regional Director South Eastern Europe, Colliers International.

Carol Parc Hotel

Povestea cladirii incepe in secolul 19, in perioada regelui Carol I. Venit din Elvetia la rugamintea regelui, celebrul arhitect Suter s-a indragostit de privelistea panoramica de pe dealul Filaret si, combinand elemente arhitecturale din 1900 cu elemente ale curentului romanesc neo- brancovenesc, a construit un palat minunat.

Dupa mai bine de un secol, cladirea a intrat in proprietatea familiei Schlie-Petre. A urmat un proces de restaurare care a durat mai bine de 3 ani, implicand experti, istorici, designeri si artizani faimosi din Italia, Germania si Austria. Lucrarile de restaurare, in valoare de peste 6 milioane de Euro, au facut ca hotelul sa fie cea mai scumpa investitie din Romania in domeniul hotelier.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *