free download 78 travel guides written by experts

Carnavalul de la Rio vine la Liberty Center sambata, 20 februarie, 19:00

Show extraordinar de samba cu brazilienii de la Grupo Pixaim

In deschidere, demonstratie de dans Mihai Petre si Elwira Duda

Sambata, 20 februarie, de la 19:00, Liberty Center aduce carnavalul de la Rio la Bucuresti, invitandu-i pe vizitatorii complexului la show-ul de samba sustinut de brazilienii de la Grupo Pixaim. In deschidere, demonstratie de dans sustinuta de binecunoscutul cuplu Mihai Petre si Elwira Duda.

Grupo Pixaim vine din Brazilia, are in componenta 18 artisti si si-a castigat deja un bun renume in Europa, unde activeaza doar cu o parte din componenti, ca urmare a numeroaselor lor aparitii live la diverse festivaluri muzicale braziliene, exceland prin maiestria instrumentistilor si performantele artistice ale dansatoarelor.

Grupo Pixaim vine la Liberty Center in formula restransa, respectiv un grup de muzicieni si dansatoare, care isi propun sa cucereasca publicul printr-o suita de momente de muzica live si dansuri pe ritmurile incendiare ale sambei braziliene.

Grupo Pixaim sunt deja o prezenta constanta la cel mai mare festival latino din lume, "LatinoAmericando", care se desfasoara in fiecare vara in Italia, avand la activ si premiul I obtinut aici in 2007.

Periplul international al trupei va continua pe 17 aprilie, in Elvetia, la un festival muzical brazilian, urmand ca ulterior sa performeze live la Verona la celebrele Arene Romane si la Brasilian Day- replica in Italia a carnavalului de la Rio.

Iata si programul evenimentelor in weekend-ul 20-21 februarie la Liberty Center:

Sambata, 20 februarie:

18:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Indienii GiuguMugu si HacicaBumBum

19:00: Demonstratie de samba Grupo Pixaim, demonstratie de dans Mihai petre si Elwira Duda

Duminica, 21 februarie:

18:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Testoasele Eroine

19:00: Show Andreea Balan & Petrisor

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *