free download 78 travel guides written by experts

CarnationGroup/POSSIBLE confirma statutul de jucator important in piata de Mobile

CarnationGroup/POSSIBLE Romania a castigat primul loc la categoria MOBI SITES cu proiectul Carrefour Online mobile version in cadrul Mobile Conference Awards din Romania. Este pentru a doua oara cand Carnation/POSSIBLE este premiat pentru proiectul Carrefour Online.

La inceputul acestei saptamani, Krisztian Toth CEO si CCO CarnationGroup/Possible Budapesta a fost ales sa faca parte din juriul Festivalului Cannes Lions. Krisztian va juriza lucrarile din categoria Mobile alaturi de Jamie Robinson care a fost ales Presedintele juriului pentru categoria Mobile Lions. Este pentru prima oara in istoria Festivalului cand un cetatean de nationalitate maghiara este ales sa faca parte din juriu.

CarnationGroup/POSSIBLE a primit mai multe premii pe plan international pentru creativitate, printre care One Show Silver, Golden Hammer sau Agentia Anului la Webit. In 2010, Krisztián creeaza POSSIBLE Games & Innovations in cadrul agentiei, department care va dezvolta aplicatii ca DieHard mobile app, The End App, Totoya Creatures(an iPad toy/case), si Wootocracy (platforma sociala).

“Pentru mine este o mare onoare sa fac parte din juriul Festivalului de la Cannes Lions. Este foarte important pentru noi sa fim recunoscuti pe plan international pentru munca noastra,” a declarat Krisztián.

Festivalul Cannes Lions urmeaza un process foarte bine pus la punct in alegerea juriului. Doar 300 de persoane sunt alese in fiecare an sa jurizeze lucrarile. Festivalul are loc in perioada 15-21 Iunie 2014. La eveniment vor fi prezenti peste 10.000 de persoane.

Pentru a afla mai multe detalii despre criteriile de selectie ale juriului din cadrul festivalului, vizitati Cannes Lions Festival.

Bucuresti, 14.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *