free download 78 travel guides written by experts

Carnation Group, dublu-premiata la cel mai important eveniment de digital si IT din CEE

„Please, take your seat”, proiectul digital realizat de Carnation Group Romania pentru Air France a fost premiat la Sofia, in cadrul galei Webit Awards, la categoria Travel. Totodata, agentia Carnation Group a fost declarata CEE Creative Agency of the Year. 

Premiile sunt cu atat mai importante pentru tara noastra cu cat Webit Congres este cel mai renumit eveniment al industriei digitale si IT din Europa Centrala si de Est, care se desfasoara in fiecare an, in Bulgaria, si care premiaza proiecte online de anvergura.
 
Proiectul cu care agentia interactiva full service, Carnation Group Romania, a castigat la sectiunea Travel din cadrul Webit Awards, a avut ca obiectiv cresterea bazei de contacte pentru compania Air France. Concursul „Please, Take your seat” s-a desfasurat in perioada 11 ianuarie – 15 martie 2011 si avut in aceasta perioada peste 120.000 de vizite. Site-ul poate fi vazut la adresa //airfrance.demo.carnation.hu/. Concursul a generat si peste 5.000 de noi fani pentru pagina de Facebook a Air France Romania. Cu aceasta ocazie, Air France a intrat in topul Biz –Top Social Brands 2011.

“Best Travel Website Award reprezinta pentru noi confirmarea faptului ca proiectul facut impreuna cu Air France in Romania a fost unul de mare succes, dar si unul inovator, mai ales pentru piata digitala de la noi. Este bine ca primim acest premiu dintr-o sursa neutra si de la un juriu international. Pe langa acest premiu, Carnation Group si-a confirmat inca o data pozitia de lider in CEE, castigand si CEE Creative Agency of the Year tot la Webit Awards.”, a declarat Stefan Iarca, Senior Consultant, Carnation Group Romania. 

„Please, take your seat” a fost apreciat si de specialistii romani, proiectul regasindu-se pe short-listul competitiei Webstock 2011.

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *