free download 78 travel guides written by experts

Carmen Harra – special pentru Hallmark Channel in Romania!

Luni, 30 martie, Hallmark Channel a organizat evenimentul de lansare a sezonului IV din serialul “Mediumul”, cu premiera în România în data de 13 aprilie (de luni până joi, de la 21.00 & 23.00), având-o ca invitată specială pe Carmen Harra, mediumul de origine română.

Carmen Harra, cunoscută românilor din formaţia Trio Expres cu numele de Carmen Mureşan, a venit special din Statele Unite pentru evenimentul Hallmark Channel. Legătura d-nei Harra cu serialul este foarte strânsă, având în vedere că o cunoaşte personal pe Allison Dubois, mediumul din a cărui viaţă este inspirat serialul, dar şi pe doctorul Gary Schwarz care i-a testat abilităţile lui Allison.

Lansarea Mediumului IV a fost concepută ca o seară a intuiţiei, a feminităţii şi rafinamentului, dedicată doamnelor, care conform d-nei Harra au o percepţie mai bună decât bărbaţii şi sunt mai înclinate spre sfera senzorială. Alexandra Velniciuc a moderat discuţia pe tema abilităţilor extrasenzoriale purtată cu d-na Harra şi întrebările din partea invitatelor, iar Nico a celebrat lansarea noului sezon din “Mediumul” printr-un microrecital.

Celebră pentru predicţiile pe care le-a facut unor staruri americane precum: Hillary Clinton, Jeniffer Lopez, Angelina Jolie, Brad Pitt, Britney Spears, dar şi unul dintre cei mai mari vizionari ai timpurilor noastre, Carmen Harra a fost cea mai potrivită să ne explice ce presupun calităţile de medium şi cum pot ele fi folosite pentru a ajuta omenirea.

În cadrul interviului acordat canalului Hallmark, Carmen Harra a făcut şi câteva predicţii pentru România. Astfel, “viitorul preşedinte al României va fi un bărbat care a fost sau este acum în diplomaţie, înalt, prezentabil, tânăr, însurat cu o femeie cu parul blond, tuns scurt şi are 2 copii”.

Referitor la criza financiară mondială “nu se va rezolva repede. Trebuie sa înţelegem că omenirea se află la sfârşitul  calendarul Maias; sistemul financiar se va schimba total, nu vor mai exista bănci şi monede de plata diferite, vom avea o altă formă de schimb universală, nu va mai fi bursa iar instrumentele financiare cu care suntem obişnuiti vor dispărea. Noi vedem această situaţie ca o criză, dar de fapt totul se întâmplă spre binele nostru, este o etapa necesară a evolutiei noastre catre o noua etapa.”

Carmen Harra locuieşte din 1983 în Statele Unite împreună cu soţul şi cei trei copii, este doctor în psihologie, având un cabinet în Manhattan de psihoterapie.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *