free download 78 travel guides written by experts

Carlsberg Golf Academy – la a doua editie

Carlsberg a susţinut şi în acest an iubitorii golfului, prin organizarea celei de-a doua ediţii Carlsberg Golf Academy. În mod similar cu ediţia anterioară, amatorii de golf au prins trucurile acestui sport de la unul dintre cei mai renumiţi instructori de golf. Demi Papillon, instructor de golf de origine română, lector universitar la Universitatea din Queensland şi câştigător al Turneului de Golf Airlines din Australia a fost din nou prezent la Breaza, unde a iniţiat alte câteva zeci de persoane atrase de magia golfului.

“Este al şaptelea an în care Carlsberg organizează un eveniment special dedicat golfului. Caracterul cosmopolit al berii Carslberg se potriveşte ca o manuşă acestui sport, care presupune multă eleganţă şi precizie. Sperăm că în rândul participanţilor la ediţia din acest an a Carlsberg Golf Academy se vor număra şi persoane cărora le-am deschis apetitul pentru acest sport excepţional, care vor continua sa practice golful.”, a declarat Shachar Shaine, Preşedinte United Romanian Breweries Bereprod.

Carlsberg Golf Academy s-a desfăşurat în complexul Lac de Verde din Breaza, cadrul perfect pentru ca invitaţii pasionaţi de golf să poată deprinde mişcările şi regulile de bază ale acestui sport. Alături de aceştia, s-au aflat şi jucatori de golf deja cunoscuti, care s-au intrecut intr-o competitie amicala. Aceştia nu au ratat oportunitatea de a-şi exersa swing-ul, alături de invitaţii celei de-a doua ediţii a Carlsberg Golf Academy.

Cei mai talentaţi dintre participanţii la ediţia din acest an au fost premiaţi de către organizatori, cu sprijinul partenerului nostru – agentia de turism Aerotravel Lufthansa City Center, cu premii constand in excursii, lectii si echipamente de golf.

Carlsberg susţine pasiunea pentru golf a iubitorilor mărcii din toată lumea, încă din 1998. Caracterul elitist al brandului Carlsberg se pliază perfect pe acest sport recunoscut pentru eleganţa şi eticheta deosebite.

De-a lungul timpului, Carlsberg a fost prezent la numeroase competiţii de golf, atât din categoria celor destinate profesioniştilor, cât şi din categoria celor destinate amatorilor. În ceea ce priveşte golful profesionist, marca de bere Carlsberg s-a orientat către cele mai importante turnee de golf la nivel mondial: Malaysian Open, Singapore Masters şi Hong Kong Open, incluse în programele competiţionale Asia Professional Golf Association Tour şi European Professional Golf Association. În Europa, marca de bere Carlsberg a fost partenerul turneelor Scandinavian Masters şi Nordic Open 2003. Urmând strategia grupului internaţional, Carlsberg a iniţiat şi în România, în anul 2003, Cupa “Carlsberg Lac de Verde Open”, la Clubul Lac de Verde de la Breaza, club care întruneşte toate standardele Asociaţiei Profesioniste de Golf.

Încă de la intrarea sa pe piaţă din România, Carlsberg a devenit sinonim cu inovaţia. Este de ajuns menţionarea lansarii ambalajului cu eticheta transparentă – No look Label, şi sticla specială Carlsberg cu logo embosat şi un design modern care evidenţiază valorile mărcii – să cauţi tot ce este mai bun pentru tine, să te bucuri de viaţă, să împărtăşeşti momentele de bucurie cu prietenii şi să fii optimist.

După prima partea a zilei, în care jucătorii profesionişti precum Sorin Dănescu de la Viţa de Vie, Eugen Enescu şi Mircea Dragomir s-au întrecut într-o competiţie amicală, iar invitaţii speciali ai Golf Academy s-au familiarizat cu mişcările de bază ale golfului, a venit momentul în care "elevii" şi-au demonstrat talentul pe terenul de golf.

Andreea Antonescu, Ana Maria Ferentz, Damian Drăghici, alături de Mihai Morar au fost câţiva dintre invitaţii care s-au luptat pentru premiile puse în joc. Complexul Lac de Verde a fost, ca în fiecare an, gazda acestui eveniment, la care au participat peste 30 de invitaţi dornici sa afle cat mai multe despre golf si sa exerseze miscarile de baza ale acestui sport nobil. Alaturi de noi au fost si impresarul Radu Groza, impreuna cu cantaretul italian Francesco Napoli, aflat in vizita in Romania.

Dacă la început invitaţii au ascultat cu atenţie recomandările instructorilor, competiţia s-a trasformat într-o adevărată bătalie pentru aducerea mingiei pe green din cât mai puţine lovituri. După câteva ore de competiţie şi câteva mingi rătăcite, Demi Papillon a desemnat câştigătorii din acest an, după cum urmează:

Premiul I: Dan Brumar, a primit din partea Aerotravel Lufthansa City Center un citybreak într-o destinaţie europeană.
Premiul II: Paul Stoica, câştigătorul unui set complet de golf
Premiul III: Cristian Petrescu, care a primit 10 lecţii de golf cu instructor personal la clubul de golf Lac de Verde

Bucuresti, 24.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *