free download 78 travel guides written by experts

Carlsberg demonstreaza printr-un material video puterea fotbalului

Carlsberg a lansat materialul video „Carlsberg Border Football”, prin care demonstrează cum fotbalul uneşte persoanele fără a ţine cont de bariere.

Campania #BorderFootball a avut în centrul său elementul care leagă oamenii în orice moment, iubirea pentru fotbal, şi a demonstrat această conexiune puternică în zonele despărţite la propriu de un zid: Zidul Păcii din Belfast, Zona Buffer a Uniunii Europene din Nicosia şi graniţa Merdare dintre Kosovo şi Serbia, unde a creat cadrul unor meciuri de fotbal spontane prin simpla oferire a unor mingi de fotbal şi a berii Carlsberg.

Reacţia localnicilor a devenit materialul unui scurt film lansat la finalul lunii aprilie de Carlsberg, în care este demonstrat faptul că oamenii răspund entuziasmaţi unor asemenea invitaţii şi pasiunea pentru fotbal îi uneşte, în ciuda oricăror altor factori precum istoria, limba vorbită, cultura sau religia. Întregi maratoane de fotbal au fost derulate în aceste trei zone, echipele situându-se de-o parte şi de alta a zidurilor şi fiind formate din persoane care pur şi simplu treceau prin zonă şi se alăturau jocului.

Asocierea dintre Carlsberg şi fotbal are o tradiţie de zeci de ani, iar acest film este o reamintire a puterii fotbalului în vieţile oamenilor, care pot fi inspirate, unite şi chiar schimbate prin iubirea pentru acest sport. Materialul video a fost realizat cu ajutorul agenţiei internaţionale digitale Duval Guillaume şi poate fi accesat aici.


Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *