metalshow

Carlos Luque Larena a fost numit director IT&C in cadrul Enel Romania

Carlos Luque Larena a fost numit director IT&C (Tehnologia Informației și Comunicării) pentru toate companiile Enel din România. El este responsabil pentru toate activitățile IT&C ale companiei la nivel național.

Cu peste 16 ani de experiență în domeniu, Carlos Luque Larena a condus diferite proiecte și a îndeplinit mai multe atribuții legate de tehnologia informației și comunicării în cadrul Enel Group. El s-a alăturat Enel în anul 2006, fiind responsabil de departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, în cadrul structurii Global ICT.

În noua sa poziție din România, în următoarea perioadă Carlos Luque Larena va lucra la definirea și gestionarea activitățile IT&C, pentru a susține digitalizarea companiei. Astfel, printre prioritățile sale se numără implementarea unei noi strategii de infrastructură bazată pe servicii cloud, după modelul Hybrid Datacenter, și adoptarea celor mai eficiente soluții de pe piață pentru a omogeniza peisajul IT local în cadrul structurilor de lucru globale.

Carlos Luque Larena a absolvit Facultatea de Inginerie Tehnică în Informatică, în cadrul Universității Oberta de Catalunya din Barcelona.

Poziția de director IT&C pentru Enel în România a fost ocupată anterior de Dan Crisfalusi, care a preluat alte responsabilități în cadrul Enel Group.

Bucuresti, 14.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *