metalshow

Global Records: Noul single Carla’s Dreams – “Acele”

Arenele Romane au fost invadate sambata seara de muzica celor de la Carla’s Dreams, de hiturile lor care au cucerit intreaga tara. Evenimentul de lansare a albumului “NGOC” a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.

Fanii Carla’s Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.

Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.

De asemenea, tot in premiera, cei de la Carla’s Dreams au prezentat fanilor “Acele”, noul lor single, piesa care va fi inclusa pe urmatorul album al artistilor la care deja au inceput sa lucreze.
 
Aceasta piesa a facut 1.000. 000 de vizualizari in 24 ore de la lansare.

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: “Te rog”, “Sub pielea mea | eroina” si “Aripile”. 

Albumul ‘NGOC’, lansat la Arenele Romane, contine piese precum “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “P.O.H.U.I” feat. INNA, “Rachete”, “Cum ne noi” cu Delia, “Lumea ta” cu Loredana, “Suna-ma” cu Antonia. 

‘NGOC’ este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.
https://itunes.apple.com/it/album/ngoc/id1109751528?l
 
Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.
 
Carla’s Dreams surprind prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.
 
Astfel ca remixul piesei “Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia si urmeaza sa fie lansat si in alte tari.

In plus, Carla’s Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.  

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *