free download 78 travel guides written by experts

“Caritate prin miscare!”

Management & Training Solutions împreună cu Doru Dorobăţ vă invită la “Caritate prin mişcare!” pe 14 decembrie, între orele 13:00 – 15:00 pe esplanada Piaţa Sudului, Sun Plaza.

Firma Management & Training Solutions aduce în Bucureşti iniţiativa lui Doru Dorobăţ de a încuraja antrenamentele de fitness în aer liber cu un scop caritabil. Contravaloarea unui astfel de activităţi constă în minim un kg de fructe, pe care le vom dărui copiilor din centrele de plasament precum şi copiilor secţiilor de oncologie şi pediatrie din cadrul spitalului Marie Curie din sectorul 4.

Fitness Urban Grup România este o iniţiativă ce a luat naştere în 10 octombrie 2012. Exerciţiile propuse de Doru Dorobăţ sunt o combinaţie între fitness şi street workout. Campania “Caritate prin mişcare!” îşi propune să aducă zâmbetul pe chipul mai multor copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Campanie caritabilă organizată de Management & Training Solutions în colaborare cu Fitness Grup susţinută de: SUN PLAZA, Academia 1,61, Rin Grand Hotel, Young Events& Travel, Brigada de Voluntari, Asociaţia Cascadorilor din Romania, Ovidiu Sălăvăstru Photography.

Site: www.trainingmanagement.ro
Facebook: https://www.facebook.com/cursuri.training

Bucuresti, 05.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *