free download 78 travel guides written by experts

Cargus colecteaza ajutoare pentru sinistrati

Cargus International colecteaza in centrele sale din toata tara ajutoare constand in produse nealimentare. Produsele vor fi transportate in mod gratuit de catre Cargus direct la primariile din zonele afectate de inundatii. 

In iulie 2005, Cargus a cumparat si trimis in zonele afectate de inundatii din Moldova produse in valoare de 10.000 RON (100 de milioane de ROL). Ajutoarele au constat in conserve, apa minerala, haine si paturi.

In mai 2006, oamenii din zonele afectate au din nou nevoie de ajutorul Dumneavoastra.

Cargus International pune la dispozitie centrele sale din toata tara in vederea colectarii de ajutoare constand in produse nealimentare. Ajutoarele colectate vor fi expediate gratuit primariilor din zonele afectate.
Pentru mai multe relatii in legatura cu modul in care puteti veni in ajutorul sinistratilor, Cargus pune la dispozitie numarul 0745157111.

Infiintata in 1991, Cargus International este prima companie romaneasca de expeditii si curierat rapid. Costurile mici, adaptabilitatea, fiabilitatea, sincronizarea, profesionalismul si calitatea sunt cateva din atributele ce ne plaseaza azi in pozitia de lider al pietei romanesti de curierat.

Bucuresti, 22.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *