PR Summit 2021

Care sunt companiile in care romanii si-ar dori sa lucreze?

Cei peste un milion de utilizatori BestJobs vor putea alege luna aceasta, prin vot, cei mai buni angajatori ai anului, pe site-ul www.bestjobs.ro.

In contextul crizei economice BestJobs isi propune sa determine care este perceptia romanilor fata de angajatori si care sunt consecintele reducerii numarului de angajari asupra orientarii profesionale a romanilor. Se vor indrepta romanii spre domenii de activitate noi, dar cu perspective bune de angajare? Care sunt domeniile preferate de utilizatorii BestJobs avand in vedere scaderea drastica a ponderii angajarilor in 2009? Raspunsul la aceste intrebari il vor da toti cei care au cont pe BestJobs si care vor putea vota maxim 3 companii favorite printre care si compania in care lucreaza in prezent, pe pagina //www.bestjobs.ro/gala.

Mai mult ca niciodata oamenii se indreapta spre mediul online pentru a cauta sau schimba joburile. In 2009 pe www.bestjobs.ro s-a inregistrat o crestere a aplicarilor cu 200% mai mult fata de anii precedenti. Aceste cifre demonstreaza importanta prezentei online a angajatorilor.

BestJobs va identifica si premia si agentiile de recrutare – premiile Best Agencies – care au avut cel mai mare volum de recrutari anul acesta, precum si cele mai active companii pe site la categoria BestOnline Activity.

Prin acest proiect, BestJobs doreste sa consolideze colaborarea dintre industria recrutarii online si companiile angajatoare, evenimentul oferind participantilor ocazia de a interactiona si in afara procesului de recrutare. Un alt obiectiv al acestui eveniment este de a afla care sunt preferintele romanilor pe piata locurilor de munca.

`Gala BestJobs este o ocazie excelenta de a crea legaturi si de a comunica, precum si un bun prilej de a ne arata aprecierea si recunoasterea fata de activitatea de recrutare sustinuta de angajatori, in cursul acestui an` a declarat Calin Fusu, directorul general Neogen SA.

Premiile vor fi decernate in cadrul Galei BestJobs ce va avea loc pe 26 noiembrie 2009, la hotelul Ramada Bucharest Parc. La eveniment vor lua parte reprezentantii companiilor participante la votare.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *