free download 78 travel guides written by experts

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday anul acesta?

Perioada cu cele mai multe reduceri din an se apropie si nerabdarea creste. Suntem foarte curiosi sa vedem ce oferte Black Friday ne sunt pregatite anul acesta de catre magazinele din Romania!

In mai putin de o luna se da startul la oferte Black Friday, iar numarul de magazine care participa la campanie este foarte mare si anul acesta.

black Friday

Retailerii autohtoni lucreaza cu siguranta de cateva luni pentru a pregati o noua editie de reduceri “negre” care, speram noi, va aduce multe surprize placute.

Ce oferte Black Friday ne sunt pregatite anul acesta?

Black Friday este un eveniment de discount preluat de la americani si adus in Romania in 2011 de catre grupul eMAG, Flanco si Asesoft Distribution. De atunci si pana in prezent, zeci de alti retaileri din toate domeniile s-au alaturat cursei pentru reduceri.

Anul acesta intampinam cea de-a 8-a editie a deja faimoasei campanii si abia asteptam sa vedem ce oferte Black Friday ne pregatesc magazinele autohtone.

Pana sa ne preocupam de reduceri este totusi important sa stim care va fi data de start a campaniilor promotionale. La inceput aceasta data era conform traditiei americane, anume in vinerea imediat dupa Ziua Recunostintei, care se serbeaza mereu in a patra zi de joi a lunii noiembrie.

Din 2013 retailerii din Romania au schimbat regulile jocului si au devansat data oficiala cu o saptamana inaintea cele din SUA. Unul dintre motive are legatura cu faptul ca in Romania zilele de 30 noiembrie – 1 decembrie sunt libere si firmele de curierat trebuie sa aiba timp sa livreze coletele pana la final de noiembrie.

Asadar, avand in vedere aceste reguli nescrise, pentru acest an data oficiala este 16 noeimbrie 2018. eMAG deja a confirmat participarea in acea zi, iar in general el este cel care da “tonul” intregii campanii.

Multe magazine pot lansa primele oferte Black Friday cu mult inaintea acestei date oficiale, dar in general revin cu noi oferte la data stabilita ca fiind cea “oficiala”.

Revenind la prima intrebare – ce oferte Black Friday ne sunt pregatite anul acesta? – credem ca vom avea parte de o noua editie “neagra” cel putin la fel de interesanta precum cele anterioare. In anii trecuti reducerile au atins un maximum procentual de pana la -80%, -90% sau chiar -99% in cazul anumitor magazine. Asteptarile sunt foarte mari, deci speram ca si rezultatul va fi pe masura.

Cu siguranta te intrebi si ce vei putea cumpara de Black Friday 2018? Aici putem da un raspuns mult mai sigur – probabil aproape tot ce-ti trece prin minte. In Romania exista foarte multe magazine online si offline care pun la dispozitie absolut orice tip de produse si servicii, asa ca vei gasi mai mult ca sigur ce te intereseaza.

In editiile trecute, cel mai mare interes l-au prezentat categorii de produse precum electronice si electrocasnice, mai exact telefoane mobile, laptopuri, TV-uri, aparate frigorifice, masini de spalat rufe si multe altele.

O alta categorie favorita este cea de fashion – pana la urma, cine nu vrea sa profite de sansa de a-si improspata garderoba la preturi mult mai mici? Multe vanzari s-au inregistrat si pentru parfumuri, produse cosmetice, jucarii si articole pentru copii, carti sau produse home-deco.

Cu toate ca in trecut au existat si plangeri cu privire la reducerile puse la dispozitie in cadrul campaniilor “negre”, selectia de oferte Black Friday cu siguranta merita atentia noastra. Aceasta este o perioada excelenta pentru a ne dota cu aparatura care ne trebuie si pentru a pregati cadouri pentru cei dragi pentru sarbatorile de iarna ce urmeaza, asa ca fii cu ochii pe marele start!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *