free download 78 travel guides written by experts

Cardurile “Posta Romana cashplus prepaid MasterCard”

sunt disponibile în şase oficii poştale din Bucureşti

CN Poşta Română S.A. şi Advanced Payment Solutions Ltd (APS)  au lansat, în şase oficii poştale din Bucureşti, proiectul pilot de emitere a cardurilor „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard”.

În prima etapă, cardurile prepaid sunt oferite clienţilor prin intermediul a şase subunităţi poştale din Bucureşti, urmând ca programul să fie extins în întreaga reţea poştală. Pentru a obţine cardul prepaid clienţii trebuie să se prezinte la oricare din cele şase oficii poştale, cu actul de identitate în original. În termen de zece zile lucratoare de la completarea formularului de emitere a cardului, acesta este expediat prin poştă, la adresa din buletin a titularului.

Cardul „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este prevăzut cu funcţionalităţile de Chip & PIN şi semnătură. Pe acelaşi cont sunt disponibile un card de titular şi patru carduri adiţionale. Cardul este reîncarcabil la ghişeele Poştei Române de unde se vor putea efectua şi retrageri de numerar.

Cardul „Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este acceptat la toate ATM-urile, comercianţii/POS-urile din ţară şi străinătate care au afişată sigla MasterCard. Astfel, clienţii Poştei Române au o alternativă sigură şi acceptată pe plan internaţional, deoarece, fără a necesita deschiderea unui cont, cardul cashplus prepaid permite atât accesul la cumpărături online, prin telefon, în magazin, cât şi efectuarea de retrageri de numerar de la orice bancomat care afişează sigla MasterCard. Cardul, încărcat cu lei în România, poate fi utilizat şi în străinătate în moneda locală.

Începând cu data de 22 aprilie 2009, cardul “Poşta Română cashplus prepaid MasterCard” este disponibil în următoarele subunităţi poştale:

1.    Oficiul Poştal Bucureşti 32, Bd. Ion Mihalache nr. 341, sector 1;   
2.    Oficiul Poştal Bucureşti 10, Sos. Ştefan cel Mare nr. 228, sector 2;   
3.    Oficiul Poştal Bucureşti 80, Str. Răcari nr. 33 bis, sector 3;       
4.    Oficiul Poştal Bucureşti 61, Sos. Olteniţei nr. 188, sector 4;       
5.    Oficiul Poştal Bucureşti 15, Bd. Regina Elisabeta nr. 45, sector 5;   
6.    Oficiul Poştal Bucureşti 16, Bd. Iuliu Maniu, nr. 100, sector 6.   

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *