Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cardurile de credit BCR sunt vandute si prin agentii Vienna Insurance Group

Cardurile de credit ale Băncii Comericiale Române (BCR), Mastercard Standard, Mastercard Gold si Visa Powercard sunt vândute, începând cu luna aprilie 2009 şi prin intermediul agenţilor VIENNA INSURANCE GROUP

Agenţii VIENNA INSURANCE GROUP prezintă oferta şi strang documentaţia necesară de la client şi o trimit către unităţile BCR care introduc aplicaţia în sistem. Clientul este apoi anunţat în câte zile să se prezinte la cea mai apropiată unitate BCR ca să-şi ridice cardul.

„Vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim tot confortul când cumpără produsele noastre. Agenţii VIENNA INSURANCE GROUP se pot întâlni cu clienţii oriunde şi oricând, scutindu-i astfel de un drum la bancă. Este un pas important pe care îl facem împreuna cu un partener extrem de important pentru noi, pentru clienţii noştri” a declarat Igor Zganjer, director Direcţia Carduri din cadrul BCR.

Prin intermediul consultanţilor financiari ai VIG este promovat deja un portofoliu de produse şi servicii financiare cuprinzând alături de cardul de credit, Pachetul de cont curent Esenţial şi Esenţial Plus, produse de economisire creditare în domeniul locativ, fonduri de pensii şi credite pentru companiile mici. În etapa următoare vor fi incluse în acest portofoliu de produse, creditul ipotecar şi creditul de nevoi personale.

Parteneriatul dintre BCR ;i VIENNA INSURANCE GROUP a început în februarie 2009 şi este unul orientat către clienţi, către simplificarea relaţiei cu aceştia. VIENNA INSURANCE GROUP deţine în România cea mai întinsă reţea de consultanţi financiari cu expertiză deosebită în asigurari.

Din reţeaua VIENNA INSURANCE GROUP fac parte BCR Asigurări, BCR Asigurări Viaţă, Asirom şi Omniasig.

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *