metalshow

CardAvantaj – solutia potrivita intr-o perioada dificila

CardAvantaj, liderul pietei cardurilor de credit din Romania, anunta rezultate remarcabile.

In pofida unui context economic defavorabil in decursul anului 2009, CardAvantaj a continuat sa inregistreze o evolutie foarte buna, atat prin numarul cat si prin valoarea tranzactiilor efectuate de catre detinatorii sai.

Reteaua de comercianti parteneri Credit Europe Bank numara in acest moment peste 9,500 de locatii, acoperind practic toate domeniile de interes ale detinatorilor de card. Clientii CardAvantaj, care au efectuat tranzactii in valoare de peste 168 milioane lei, au beneficiat de toate avantajele cumparaturilor cu plata in rate.
O alta caracteristica importanta a cardului este bonusul pe care il castiga detinatorii CardAvantaj pentru fiecare tranzactie efectuata. Si in cazul acesta   s-a putut observa atat o crestere a valorii bonusurilor acordate de catre banca in 2009 (peste 2,4 milioane lei) cat si a tranzactiilor efectuate de clienti din acest cont (peste 1,3 milioane lei). Posesorii CardAvantaj detin in conturile de bonus in acest moment peste 4 milioane lei.
   
“CardAvantaj este cardul de credit care a devenit parte din viata de zi cu zi a clientilor nostri, iar acest lucru este evidentiat prin frecventa utilizare. Si in cursul anului 2010 vom continua sa ii adaugam noi beneficii si avantaje, deoarece acest produs evolueaza conform nevoilor clientilor sai, pentru a se ridica mereu la inaltimea asteptarilor” spune Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte, Credit Europe Bank.
   
In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 164 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comercianti.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *