metalshow

CardAvantaj – prietenul tau de pe Facebook

Descopera pe Facebook lumea virtuala CardAvantaj!

Prin intermediul paginii create pe Facebook, sunt la un click distanta ultimele noutati privind beneficiile, campaniile sau evenimentele pe care CardAvantaj le pregateste. CardAvantaj si prietenii lui au la dispozitie o pagina dedicata, prin intermediul careia acestia pot interactiona si afla in timp real toate informatiile pe care le considera utile: campanii de interes, noutati, comentarii si multe altele.

Promovarea CardAvantaj prin intermediul Facebook este o noua modalitate de a fi mai aproape de toti cei care doresc sa afle mai multe despre cardul de credit preferat, Cardvantaj, si despre facilitatile oferite de acesta. Vizitatorii paginii au acces, intr-un mediu prietenos, la detalii despre campanii atractive atat la comerciantii online cat si in magazine. Suntem astfel prezenti in toate mediile de informare a clientilor nostri prezentandu-le cele mai flexibile si avantajoase modalitati de utilizare a cardului de credit CardAvantaj: cumparaturi cu plata in rate si bonusuri pentru orice tip de tranzactie, chiar si in mediul virtual.

“CardAvantaj pe Facebook este o etapa fireasca in dezvoltarea produsului nostru. Aceasta modalitate de a fi in permanent contact cu clientii existenti si cu cei potentiali are avantaje evidente pentru acestia: este la indemana si ofera posibilitatea de a oferi/primi raspunsuri imediate. Clientii nostri ne pot transmite intr-un cadru relaxat opiniile personale, solicitarile si asteptarile lor. In plus au acces la informatii actualizate zilnic privitoare la campaniile pe care le desfasuram si la orice fel de informatie utila referitoare la CardAvantaj si cumparaturile cu plata in rate” a declarat domnul Utku Ogrendil, Vicepresedinte al Credit Europe Bank.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 156 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Pentru detalii despre CardAvantaj va invitam sa accesati noul site www.cardavantaj.ro

Bucuresti, 02.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *