metalshow

Card de donator – Un nou tip de cadou

De Paște, cumpără cadouri pentru cei dragi de la Cofetăria Armand împreună cu o donație pentru elevii defavorizați susținuți de Fundaţia World Vision România

2016 | În prag de sărbători, Cofetăria Armand lansează campania Card de DonatorÎmpreună susținem elevii de la sate, prin care bucureștenii sunt invitați să le ofere celor dragi un cadou tematic de Paște alături de o donație care va fi direcționată către fundația World Vision România pentru susținerea bursierilor din cadrul proiectului Vreau în clasa a noua.

Prin această campanie, care se va derula până în ajunul Paștelui (între 11 și 29 aprilie), Cofetăria Armand și-a propus strângerea a 260 de donații pentru tot atâția bursieri ai proiectului Vreau în clasa a noua din anul școlar 2015-2016. Sumele colectate vor fi folosite la achiziția de pachete de igienă personală de primă necesitate pentru elevi, personalizate în funcție de vârsta și nevoile fiecăruia (pastă și periuță de dinți, săpun, șampon etc.).


Bucureștenii care se vor alătura campaniei vor avea ocazia de a dărui de Paște un cadou delicios, făcând în același timp și o donație în numele persoanei care va primi surpriza. Cadoul cu produse specifice sărbătorii pascale care va fi denumit Împreună susținem elevii de la sate este un concept Cofetăria Armand prin care reinventează produsele tradiționale de Paște.

Transformăm cadourile celor dragi în donații pentru elevii de la sate

Cadoul conține doi cozonaci mari cu nucă și cacao (de 1 kilogram fiecare), zece macarons, un cupcake, o sticlă de vin și cardul simbolic de donație în valoare de 20 de lei. Pachetul costă 210 lei, inclusiv donația (evidențiată ca atare pe bonul fiscal).

Ca parte a unei colaborări de tip „gift matching”, Cofetăria Armand va dona 10 lei pentru fiecare pachet cadou vândut. Astfel, donația totală de care va beneficia fiecare bursier al proiectului „Vreau în clasa a noua” va fi de 30 de lei la fiecare pachet cadou achiziționat.

Mecanismul campaniei, inspirat de bucuria și generozitatea sărbătorilor pascale, va aduce o dublă bucurie destinatarilor cadourilor Armand – produsele de calitate pe care le conține pachetul cadou, dar mai ales cardul simbolic de donator care va fi completat atât cu numele persoanei ce va primi cadoul, cât și cu cel al persoanei care îl oferă. De asemenea, destinatarul va primi și o scrisoare de mulțumire cu detalii despre provocările elevilor de la sate.

Pachetele cadou pot fi comandate în Cofetăriile Armand sau online pe CofetariaArmand.ro. Aflați mai multe informații pe site-ul Cofetăriei Armand – Card de Donator și pe Facebook, unde puteți urmări pas cu pas mersul campaniei.

Despre proiectul Vreau în clasa a noua

Vreau în clasa a noua – proiect de prevenire a abandonului școlar pentru elevii de liceu –  aduce continuitate suportului pentru educație pe care l-au primit copiii în cadrul proiectelor pentru dezvoltare comunitară ale fundației World Vision România în ultimii 26 de ani.

Proiectul oferă elevilor de la sate o bursă lunară care face posibilă continuarea studiilor la liceu. Elevii sunt absolveți de gimnaziu cu rezultate școlare bune, care își doresc continuarea studiilor, însă nu au resursele financiare necesare.

Elevii din mediul rural petrec în medie 35 de minute în drumul spre şcoală, iar 1 din 5 copii merg mai mult de o oră pe jos până la şcoală. Infrastructura slab dezvoltată, satele izolate şi drumurile pline de noroi sunt o altă piedică majoră pentru educaţia unui copil. Alocaţia şi venitul social nu sunt de ajuns pentru a plăti transportul sau cazarea necesare frecventării unui liceu din mediul urban. Astfel, 20%  dintre copii din mediul rural rămân cu 8 clase, o treime dintre aceştia fiind expuşi riscului de sărăcie, având şanse reduse de angajare.

Din 2008 până în prezent, prin intermediul proiectului au fost  susținut în jur de 1.000 de elevi. Dintre aceștia, 207 au mers la facultate pentru a studia matematică, construcții de mașini, telecomunicății, drept și multe altele. În 2015 toți cei 51 de abolsolvenți au luat trecut cu brio examenul de bacalaureat, iar 35 au devenit studenți.

Despre Cofetăria Armand

CofetariaArmand.ro este cel mai savuros magazin online din România! Din mâinile maeștrilor cofetari Armand ies zilnic compoziții din ciocolată belgiană autentică și rețete cu specific franțuzesc (torturi personalizate, cupcakes, macarons, candy bar, prăjituri, patiserie și multe altele). Fie pentru răsfățul personal sau momente speciale (nuntă, botez, zile de naștere, aniversări), fie pentru evenimentele companiei – întotdeauna vei găsi opțiuni delicioase pe CofetariaArmand.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *