metalshow

Caravana „X Factor”, show ce va debuta în toamnă la Antena 1, se pregăteşte pentru a şasea oară de drum

Iată care sunt oraşele în care va ajunge caravana „X Factor”

Ajuns deja la al şaselea sezon în România, caravana supershow-ului de televiziune „X Factor”, care aduce în casele românilor mai mult decât voce, se pregăteşte deja de drum. Înscrierile au inceput pe www.xfactor.a1.ro, iar echipa va porni în curând  în căutarea următorului X Factor al României.

„Ai mai mult decât voce? Crezi că ai factorul X? Arată-le tuturor că poţi fi următorul câştigător, urcă pe scenă spre succes! Fii tu marele hit X Factor 2016!”, i-a îndemnat Răzvan Simion pe cei care încă mai stau pe gânduri, întrebându-se dacă locul lor este pe scenă, iar Dani a completat: „Eşti relaxat, stai probabil la televizor şi deodat auzi sunetul X Factor. E chemarea ta! Muzică găseşti peste tot, dar scena ta este la X Factor!”.

Caravana va ajunge anul acesta pe 5 mai la Craiova, pe 7 mai la Arad, pe 9 şi 10 mai la Cluj Napoca, pe 12 mai la Sibiu, pe 14 şi 15 mai la Iaşi, pe 17 mai la Galaţi, pe 21 mai la Bucureşti. Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Ristei, Adina Răducanu şi Florin Răduţă sunt cei cinci mari câştigători de până acum ai concursului, care, în urma participării la emisiune şi-au găsit locul lor în industria muzicală şi au cucerit topurile de profil cu melodii ce şi-au adjudecat imediat titulatura de hit.  „X Factor” continuă cu un nou sezon oferind altor artiști compleți oportuinitatea de a-și schimba destinul.

S-au legat prietenii de durată şi colaborări între foşti participanţi, cum este cazul Ioanei Anuţa (Jo), care a scos single-ul „Lasă-mă pe mine”, alături de Dragoş Udilă (Uddi) sau colaborări între juraţi şi concurenţi, Delia şi Uddi, „Ipotecat”, Nicoleta Nucă şi Ştefan Bănică sau Adina Răducan şi Horia Brenciu, cei din urmă invitându-şi concurenţii alături de ei în concerte.

Ioana Anuţa, care a reuşit în doar 5 luni de la lansarea piesei „Până vara viitoare” să strângă 25 de milioane de vizualizări pe YouTube, mărturiseşte: „X-ul ăsta mă va urmări toată viaţa, pentru că ăsta este ÎNCEPUTUL. Şi ştiţi ce? Tare mândră sunt şi voi fi să-l port mereu în suflet!”. Zeci de milioane de vizualizări a acumulat şi Nicoleta Nucă, care mărturiseşte că X Factor i-a schimbat viaţa: „La X Factor m-am descoperit pe mine, am descoperit multe laturi artistice ale personalităţii mele, am cunoscut profesionişti şi am lucrat cot la cot cu o echipă minunată; mi-am făcut prieteni, cu care sper să mă văd pe scene şi în viitor”, mărturiseşte frumoasa concurentă din cel de-al patrulea sezon al show-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *