Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Caravana X Factor ajunge la Timisoara

Căutările următorului super star al României sunt în toi. Caravana X Factor ajunge mâine la Timişoara, unde Răzvan şi Dani îi aşteaptă la audiţii pe cei care vor să demonstreze că au factorul X. Pentru a ajunge în faţa juraţilor X Factor, românii trebuie să se prezinte la audiţiile dintr-unul dintre oraşele în care va poposi în acest an caravana X Factor: Timişiara, Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

A trecut prin Oltenia, a ajuns la Sibiu, iar mâine, echipa X Factor se va afla la Timişoara. A venit rândul bănăţenilor să convingă că au voce, charisma, prezenţă scenică, că pot face show şi transmite emoţie. Răzvan şi Dani îi aşteaptă mâine, la Hotel Boavista din Timişoara pe toţi aceia care cred în şansa lor. Următorul super star al României poate fi din rândul bănăţenilor.

În sezonul trecut X Factor, Timişoara a fost fruntaşă la capitolul voci bune. Dintre cei 12 finalişti, trei au fost timişoreni: Diana Hetea, Duo Voicea şi Irina Florea au devenit cunoscuţi unei ţări întregi după ce au participat la X Factor. Drumul lor spre celebritate a început într-o zi de vară, cu o întâlnire cu Răzvan şi Dani şi echipa de producţie X Factor. La fel poate fi şi acum pentru alţi români talentaţi. Tot ce trebuie să facă este să aibă încredere în visul lor şi să se prezinte la audiţii.

După Timişoara, caravana X Factor ajunge la Cluj duminică pe 24 iunie. Urmează apoi Moldova. Răzvan şi Dani se vor afla pe 27 iunie la Iaşi pentru ca prima etapă a audiţiilor să se încheie la Bucureşti pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *